D. Půda 67.
1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 10:00

23.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Bělá po výhře v Lazcích má už v čele jedenáctibodový náskok


Branky


67. D. Půda - 24. M. Petrík , 31. D. Kožík (p.) , 84. O. Pytlík , 92. O. Malík
0

Stará Bělá vedla po polčase o dvě branky. Lazce sice snížily, ale závěr patřil Staré Bělé, která domácím nasázela další dvě branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stará Bělá hlavně v prvním poločase ukázala, že se na špici tabulky nachází zcela právem. Střelecký účet utkání sice rozepsal mokrolazecký Wicki, ale zajímavé věci se děly převážně na opačné straně hřiště. Hosté naznačili své možnosti při ráně Kožíka, která prolétla kousek vedle tyče. Vzápětí se hnal do sólového nájezdu Lišaník, jenže celou akci zabrzdil a potom pálil ukvapeně mimo domácí kasu. Ve 24. minutě už mužstvo z Ostravy slavilo. Petrík si při rychlém brejku vychutnal celou mokrolazeckou defenzivu a chladnokrevně zavěsil míč do sítě – 0:1. O chvíli později navíc podrazil domácí Říman ve vápně Kožíka a sám faulovaný bezpečně proměnil penaltu – 0:2. Mokré Lazce se snažily odpovědět při rohu Galvase, ale brankář Slavík vyškrábl balon ze šibenice. Deset minut před přestávkou se šikovně uvolnil v šestnáctce domácí Wojnar, který poté protáhl Slavíka a dorážku Wickiho odvrátil z brankové čáry Kresta.

 

Ve druhém dějství však hosté polevili. Spravedlivé snížení obstaral Půda, když z pokutového kopu potrestal nedovolený zákrok na Wickiho – 1:2. Mokré Lazce se nadále hnaly do útoku, jenže dělovku Galvase bravurně zneškodnil Slavík. V době největšího náporu tak domácí paradoxně kapitulovali, protože při rohu neuhlídali Pytlíka – 1:3. Definitivní podobu dal výsledku Malík, který v nastaveném času zúročil smrtící kontr – 1:4. 



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Mokré Lazce
Jan Žurek, záložník Mokrých Lazců: Za první poločas jsme si zřejmě body nezasloužili. Stará Bělá na nás vletěla, když měla strašně rychlý přechod do útoku. Sportovně uznávám, že byla lepší. Po přestávce nás ale hosté asi podcenili. Vytvořili jsme si poměrně dost šancí, takže jsme favoritovi cestu za vítězstvím pořádně znepříjemnili. Škoda třetího gólu, který nás položil.

FK Stará Bělá
Radim Kovář, trenér: Dnešní taktický plán jsme uzpůsobili malému hřišti a nerovnému terénu, které nás čekalo. Ne vždy je optimální řešení držet tvrdošijně naší herní filozofii, když k tomu nejsou vhodné podmínky. Hráli jsme velmi jednoduše, účelně a vytvořil si velké množství brankových možností. Tím, že jsme většinu z nich nedokázali proměnit, jsme soupeře zbytečně pustili zpět do hry v 67. minutě, kdy proměnil pokutový kop. Udělali jsme tak z utkání zbytečné drama. Uklidnili jsme se až třetí vstřelenou brankou. Jsme rádi, že jsme tohle těžké nedělní utkání úspěšně zvládli.



Sestavy


FK Sokol Mokré Lazce
D. Šehovič [-] - M. Wicki [-] (81. A. Novák [-] ) , J. Galvas [-] , M. Vošvrda [-] , P. Wojnar [-] , D. Líbař [-] , T. Kosňovský [-] , J. Žurek [-] , J. Garba [-] , D. Půda [-] , Z. Říman [-] (87. P. Ciminga [-] )

FK Stará Bělá
L. Slavík [-] - O. Pytlík [-] - J. Petrovský [-] (71. R. Brachtl [-] ) , J. Dziža [-] , M. Wendtner [-] , M. Lišaník [-] , D. Kožík [-] (89. J. Kačer [-] ) , M. Petrík [-] , M. Rusinko [-] (90. O. Malík [-] ) , K. Pšenčík [-] , M. Kresta [-]

ŽK: 65. L. Slavík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MATĚJEK Vojtěch - SIVERA Jan, FAJKUS Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.