2:1
(1:1)
39. M. Hanus (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Bělá nadále na postupové vlně


Branky


22. M. Lišaník , 82. M. Lišaník (p.) - 39. M. Hanus (p.)
0

Bělá se ujala vedení, které Kravaře do konce poločasu zlikvidovaly. Rozhodující okamžik přišel osm minut před koncem, když Bělá využila penaltu a díky zaváhání svých pronásledovatelů má na čele tabulky osmi bodový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kravaře nebyly ve Staré Bělé horším mužstvem, ale přesto se vracely domů s prázdnou. Hosté vtrhli na trávník jako velká voda. Nejprve vysunul Hanus po křídle Czerného, který centroval do šestnáctky a Seibert orazítkoval tyčku. O chvíli později našel Sabo ve vápně dobře postaveného Czerného, ale kravařský záložník zamířil z výhodné pozice kousek vedle. Zákonitě tedy přišel trest. Ve 22. minutě si Lišaník naběhl mezi hostující stopery a cizelérsky proměnil sólový nájezd – 1:0. Zasloužené vyrovnání se zrodilo šest minut před přestávkou. Po ostrém zákroku na Nestroje se pískala penalta a veterán Hanus potvrdil pověst kanonýra – 1:1.


Kravaře nepolevovaly ani ve druhém dějství, jenže hodně jim vázla finální přihrávka, takže kromě dělovky Koneczného vlastně pořádně neohrozily domácí svatyni. Stará Bělá působila nebezpečnějším dojmem, což jasně dokumentovala v 82. minutě. Hostující gólman Maňák sejmul ve velkém čtverci jednoho z útočníků a Lišaník z pentle rozhodl sobotní utkání – 2:1. Svěřenci trenéra Štěpána si vypili kalich hořkosti až do dna dvě minuty před koncem, kdy Koneczný vyfasoval červenou kartu. 



Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá
Radim Kovář, trenér: Do první vstřelené branky byly Kravaře fotbalovějším týmem. Pracovali rychleji s míčem, měly více přesnosti v přihrávkách a také první brankovou příležitost v utkání po které nastřelily tyč. My jsme působli až zbytečně nervózně a nedokázali si přesně přihrát kolem střední části hřiště. Po vstřeleném gólu se hra srovnala. Těsně před přestávkou jsme si nechali dát gól z penalty po naši sérii taktických individuálních chyb. Ve druhém poločase byly Kravaře opět fotbalovější, nicméně čisté brankové příležitosti jsme si vypracovali my, a je škoda, že jsme je nedokázali využít, zejména pak samostatné úniky na brankáře. I my jsme se už několikrát přesvědčily, že samotné držení míče nám zápas nikdy nevyhraje, a Kravaře byly v této fázi hry nebezpečně jen při standardních situacích nebo po stranách hřiště s následnými přihrávkami, resp. centry do pokutového území. Soupeř udělal mnohem více chyb v klíčových prostorech a dvě z nich jsme dokázali potrestat. Vzhledem k skvělým hráčským individualitám Kravař jsem čekal, že nás přehrají rozdílem třídy, ale to se nestalo. S takovými soupeři bychom potřebovali hrát pravidelně, abychom se mohli dále rozvíjet a posouvat naše hranice.

Městský FK Kravaře
Karel Štěpán, trenér Kravař: Jsme velice zklamaní, protože jsme si zasloužili bodovat. Hodně nám vyšel začátek, když jsme trefili tyčku a měli jsme tam i další šance. Pak jsme bohužel z první nebezpečné akce soupeře inkasovali. Ve zbytku utkání to bylo vyrovnané, když jsme častěji kontrolovali balon. Bohužel nám chyběl větší důraz v šestnáctce.



Sestavy


FK Stará Bělá
L. Slavík [-] - O. Pytlík [-] - R. Brachtl [-] (76. J. Petrovský [-] ) , J. Dziža [-] (78. R. Pytlík [-] ) , M. Wendtner [-] , M. Lišaník [-] (88. J. Kačer [-] ) , D. Kožík [-] , M. Petrík [-] , M. Rusinko [-] , K. Pšenčík [-] , R. Mika [-]

Městský FK Kravaře
M. Maňák [-] - J. Barcal [-] , D. Vitásek [-] , T. Lehnert [-] , P. Nagy [-] , M. Sabo [-] - K. Nestroj [-] (42. V. Koneczný [-] ) , M. Pavelek [-] , M. Czerný [-] (67. E. Peterek [-] ) , M. Hanus [-] - T. Seibert [-] (59. J. Jaroš [-] ) -

ŽK: 28. M. Petrík , 53. R. Brachtl , 63. M. Wendtner , 85. D. Kožík - 41. T. Lehnert , 59. V. Koneczný . ČK: 88. V. Koneczný .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: TOMŠÍK Zbyněk - BARTOŠ Ivan, LAKOMÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.