2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 10:00

21.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby vyznělo pro Lazce


Branky


0

Lazce o své výhře rozhodly dvěma góly v prvním poločase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prestižním derby mezi Mokrými Lazci a Štítinou se radovali domácí fotbalisté, kteří udělali další důležitý krok v cestě za záchranou. Svěřenci trenéra Drozda mohli hodně děkovat hostujícímu gólmanovi Evjákovi. Tomu totiž v 7. minutě fatálně vypadl míč z rukavic po centru Košňovského a číhající Lomozník zamířil zblízka do prázdné kasy – 1:0. Velikým nebezpečím pak zaváněl roh Košňovského, když balon prodloužil na přední tyči Žurek a Líbař trefil na brankové čáře stojícího Šimečka. Štítina litovala zejména zahozené penalty, která se pískala po nedovoleném zákroku Lomozníka na Kudělu. Tradičně exekutor Havelka ovšem při „desítce“ selhal, neboť pouze rozezvonil tyčku. Tradičně se tedy uplatnilo otřepané pravidlo „nedáš, dostaneš“. Ve 34. minutě uviděl Košnovský uvnitř šestnáctky Wojnara a posila z Hlučína prokázala čich na góly – 2:0. V mokrolazeckém dresu se ještě snažili skórovat Líbař s Košňovským, ale Evjáka už na hruškách nenachytali.

 

Po přestávce se hnal do šance domácí Lomozník, jenže podruhé síť nerozvlnil. A když následně střídající Vošvrda nezužitkoval nadýchaný centr Wojnara, tak začala na trávníku vládnout Štítina. Hosté sice kontrolovali balon, ale bez jakéhokoliv efektu. Kromě bodů navíc přišli o kanonýra Tkadlečka, který si v souboji s Půdou vykloubil rameno.



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Mokré Lazce
Jan Žurek, záložník Mokrých Lazců: Přestože byl trávník dost podmáčený, tak se hrál fakt pěkný fotbal. Myslím si, že fanoušci se určitě nenudili. Tentokrát jsme byli šťastnějším mužstvem. Celkem brzy jsme se po chybě jejich gólmana ujali vedení a pak jsme navíc přežili penaltu. Ještě v první půli jsme přidali druhý gól, a i když se pak Štítina snažila, tak vzadu jsme si to s přehledem pohlídali.

TJ Tatran Štítina
Radim Maloch, záložník Štítiny: Podle mého názoru jsme byli výrazně lepší než Mokré Lazce. Hlavně v prvním poločase jsme dominovali, jenže hned na začátku jsme po chybě brankáře inkasovali. Potom jsme doplatili na neschopnost dát gól. Dokonce jsme zahodili i penaltu. Kromě pokutového kopu jsme ale pořádně netrefili jejich branku, takže další stoprocentní šanci jsme si nevytvořili.



Sestavy


FK Sokol Mokré Lazce
D. Šehovič [-] - Z. Říman [-] , D. Půda [-] - D. Líbař [-] , T. Kosňovský [-] , J. Žurek [-] - M. Wicki [-] (54. M. Vošvrda [-] ) - K. Lomozník [-] (83. A. Novák [-] ) , A. Hiemer [-] (79. P. Drozd [-] ) , P. Wojnar [-] , J. Garba [-] (86. P. Ciminga [-] )

TJ Tatran Štítina
J. Evják [-] - R. Maloch [-] , J. Černý [-] , D. Matyášek [-] , J. Tkadleček [-] (22. M. Režnar [-] ) , T. Halška [-] (78. V. Tomáško [-] ) , J. Heger [-] , D. Kuděla [-] , O. Prokša [-] , J. Havelka [-] , R. Šimeček [-]

ŽK: 44. P. Wojnar , 45. K. Lomozník , 81. D. Půda - 45. T. Halška , 70. J. Černý , 73. R. Šimeček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: TVARDEK Erik - VRANAY Vojtěch, LUKAŠÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.