Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakubčovice přehrály Ludgeřovice


Branky


0

Jakubčovice se ujaly dvoubrankového vedení. Ludgeřovice stačily srovnat, ale poslední slovo patřilo opět patřilo domácím, kteří vstřelili dvě branky a vyhráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalistům Ludgeřovic se opět mírně vzdálil postupový sen. V Jakubčovicích nad Odrou totiž utrpěli již druhou jarní porážku. Domácí vtrhli na trávník jako lavina, která se přes hosty poprvé převalila ve 12. minutě. Tým z Hlučínska přišel lacino o balon, Pavel Zagol táhl rychlý brejk, při němž naservíroval míč na zlatém podnose Kamilu Molnárovi – 1:0. O chvíli později si Pavel Zagol zopakoval drzý průnik, když tentokrát oslovil báječným centrem Schreiera – 2:0. Ludgeřovice samozřejmě nic nevypouštěly, jenže Bělan pálil po kolmici Fojtíka těsně nad břevno. Tři minuty před přestávkou si oba borci spolupráci zopakovali, ale s tím rozdílem, že Bělan složil úspěšný střelecký reparát – 2:1. 

 

Ještě lépe se hostům dýchalo od 48. minuty. Rohový kop Klose odklidily Jakubčovice pouze k Mudrochovi, jehož parádní bomba do šibenice bude aspirovat na gól roku – 2:2. Zanedlouho však Ludgeřovice pokazily nadějné přečíslení, když domácí přečetli přihrávku Pěntky na Klose, následoval další smrtící kontr a trefa nezastavitelného Pavla Zagola, který obelstil i brankáře Hájka a z úhlu upravil na 3:2. Konečnou podobu dal výsledku v 82. minutě jakubčovický Šťastný. Hostům nesklapla ofsajdová past, zmiňovaný Šťastný se na půlce prohnal kolem Hájka a pak pohodlně uklidil míč do opuštěné kasy – 4:2. Ludgeřovice si tedy znovu zkomplikovaly boj o postup do krajského přeboru.  



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Jakubčovice
Josef Molnár, asistent trenéra: Tentokrát jsme byli lepším týmem po celý první poločas a ujali se dvoubrankového vedení. Hosté ale těsně před poločase snížili. Ve druhém už to bylo po našem vystřídání vyrovnanější a my ho dovedli do zaslouženého konce. Jsem spokojen po minulém nevydařeném zápase ve Staré Bělé. Těžší zápas nás čeká příští týden ve Vítkově, kde hrají naši dorostenci a je to derby zápas.

TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka, útočník Ludgeřovic: Jakubčovice vyhrály zaslouženě, protože byly po většinu zápasu lepším mužstvem. Problémy nám dělaly hlavně jejich přihrávky do křídel, z nichž vlastně vytěžily tři góly. Domácí na nás opravdu vletěli, zatímco my jsme se vzpamatovali až v závěru první půle. Po přestávce jsme dokonce vyrovnali, jenže pořád jsme se tlačili moc dopředu, což jsme asi neměli dělat. Z brejků soupeře jsme totiž dvakrát inkasovali.



Sestavy


TJ Tatran Jakubčovice
Z. Buček [-] - J. Schreier [-] (85. D. Solanský [-] ) , P. Zagol [-] , R. Šaran [-] (62. J. Petr [-] ) , K. Molnár [-] , P. Šťastný [-] , D. Vavroš [-] , D. Molnár [-] , D. Staff [-] (73. P. Ďurica [-] ) , M. Dvořák [-] , Z. Sommer [-]

TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - P. Zoubek [-] (69. D. Pekara [-] ) , V. Horák [-] , L. Fojtík [-] , M. Pěntka [-] , J. Mudroch [-] , K. Klos [-] , R. Bělan [-] , D. Balgar [-] , D. Lischka [-] (46. L. Stepek [-] ) , D. Nagy [-]

ŽK: 14. K. Molnár - 83. D. Balgar , 83. T. Hájek , 83. L. Stepek , 83. K. Klos .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: LEVINGER Milan - KRIŠTOF Adam, PŘEČEK Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.