1:5
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kravaře zmasakrovaly Štítinu


Branky


20. J. Tkadleček - 12. E. Peterek , 45. M. Hanus , 51. M. Hanus (p.) , 53. M. Sabo , 75. K. Nestroj
0

Na vedoucí branku Kravař ještě Štítina dokázala odpovědět. Zlomový byl gól do šatny. Ve druhém hosté přidaly další tři a uštědřili domácím debakl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prestižní derby mezi Štítinou a Kravařemi přilákalo do ochozů přibližně tři stovky fanoušků, ale dobrý pocit zanechalo pouze u hostujících příznivců. Domácí poprvé zpytovali svědomí ve 12. minutě, kdy si fatálně neporozuměli gólman Evják s obráncem Kudělou a dotírající Emil Peterek uklízel balon do prázdné kasy – 0:1. Radost hostů ovšem měla jepičí život. Za dalších osm minut se po centru Hegera prodral k dorážce Tkadleček a začínalo se prakticky od nuly – 1:1. Kravaře pak trpělivě vyčkávaly na svou šanci, která přišla pár vteřin před přestávkou. Po autovém vhazování Seiberta se zmocnil míče Hanus a šouravým pokusem překonal Evjáka – 1:2. 

 

Chleba se však lámal až zkraje druhé půle. Nejprve sudí Špičák nařídil pentli po zákroku Hegera na Seiberta a kanonýr Hanus s přehledem napnul síť – 1:3. Neuběhly ani dvě minuty, aby pak Barcal vysunul kupředu Saba a ten přetavil sólový nájezd ve čtvrtou trefu hostů – 1:4. Poslední facka dopadla na štítinskou tvář čtvrthodinku před finálním hvizdem. Mladíček Nestroj se s balonem vůbec nepáral, když parádním angličanem pečetil na 1:5. Domácí tak odcházeli z trávníku hodně smutně, protože schytali nečekaný debakl.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
Radim Maloch, záložník Štítiny: V prvním poločase to byla spíše kopaná než fotbal, i když uznávám, že Kravaře byly trošku lepším mužstvem. Nám hlavně vůbec nevyšel nástup do druhé půle, když jsme dvakrát inkasovali. Hosté pak hráli chytře zezadu, když po dlouhých nákopech chodili do nebezpečných brejků. My jsme naopak byli špatní. Na hrozném terénu jsme pořád chtěli kombinovat, což nebyl dobrý nápad.

Městský FK Kravaře
Karel Štěpán, trenér Kravař: Klukům bych chtěl poděkovat, protože dávali jasně najevo, že chtějí toto derby vyhrát více než soupeř. Bylo hodně důležité, že jsme udrželi na uzdě Tkadlečka, který se vůbec nedostal k brejkům. Dále nám strašně pomohl gól do šatny a výborný vstup do druhého poločasu. Za rozhodující však považuji, že jsme byli velmi běhaví, díky čemuž jsme si vytvářeli spoustu šancí.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
J. Evják [-] - O. Prokša [-] , R. Šimeček [-] , M. Řeháček [-] (46. R. Maloch [-] ) , J. Černý [-] (73. M. Jelenek [-] ) , D. Matyášek [-] (87. D. Baier [-] ) , J. Tkadleček [-] , M. Režnar [-] (57. T. Halška [-] ) , J. Heger [-] , D. Kuděla [-] , J. Havelka [-]

Městský FK Kravaře
M. Maňák [-] - D. Vitásek [-] (86. P. Kupka [-] ) , M. Sabo [-] (83. D. Peterek [-] ) , T. Lehnert [-] , P. Nagy [-] , J. Barcal [-] - V. Koneczný [-] , M. Hanus [-] (88. D. Kahler [-] ) , K. Nestroj [-] - T. Seibert [-] (76. M. Czerný [-] ) , E. Peterek [-]

ŽK: 50. J. Heger , 80. D. Kuděla - 25. V. Koneczný , 42. K. Nestroj , 44. J. Barcal .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: ŠPIČÁK Zbyněk - BYRTUS Ladislav, ŠUJAN Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.