6:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O zápasu rozhodla červená karta, poté již domácí na trávníku dominovali


Branky


32. J. Dziža , 61. Z. Sommer (vl.) , 63. M. Petrík , 66. R. Mika , 79. M. Lišaník , 85. J. Petrovský - 14. J. Schreier
0

Do vedení šli hosté z Jakubčovic. Domácí ještě do pauzy dokázali srovnat. Klíčový okamžik přišel po hodině zápasu, kdy byl vyloučen hostující hráč a domácí přesilovku náležitě využili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Staré Bělé přijel celek z Jakubčovic, a výsledek neodpovídá dění na trávníku. V úvodu utkání byly Jakubčovice lepším týmem. Hosté hýřili aktivitou a vypracovali si více šancí. Jejich úsilí bylo odměněno ve 14. minutě, když si obránce Charvát špatně zpracoval balon, čehož využil jakubčovický Schreier a přesnou střelou zarmoutil domácí fanoušky - 0:1. Po obdržené brance se Stará Bělá zvedla a vypracovala si tlak. Ve 32. minutě se zmocnil míče domácí Dziza a skákavou střelou k tyči srovnal účet utkání - 1:1. Do konce poločasu měla domácí ekipa převahu, ale chyběla finální přihrávka a přesnost, která by dovedla akce do úspěšného konce. Jakubčovice využívaly každou příležitost k rychlým brejkům. Poločas tak skončil nerozhodně. 

 

Do druhého dějství vstoupila výrazně aktivněji domácí družina, která soupeře zatlačila před jeho pokutové území. Jakubčovice už hrozily jen z ojedinělých brejků. Klíčový okamžik střetnutí přišel v 61. minutě, když byl vyloučen jakubčovický Murín, který se ohnal a udeřil protihráče do obličeje. Následnou standardku zahrával domácí Petrík, a míč s přispěním hostujícího Sommera zaplul do jakubčovické kasy - 2:1. Hra Jakubčovic se po tomto okamžiku zhroutila jako domeček z karet. V 63. minutě výborným napadáním vybojoval balon Petrík, který utekl hostující obraně a zkušeně zavěsil - 3:1. O tři minuty později přistál roh aktivního Petríka na hlavě Miky, a ten už věděl kam s ním - 4:1. V 79. minutě vybojoval balon starobělský Lišaník a střelou z patnácti metrů vymetl šibenici hostující klece - 5:1. Destrukci hostí dokončili domácí pět minut před závěrečným hvizdem rozhodčího, když Lišaník vybídl ke skórování Petrovského - 6:1. Zápas se pak už v poklidu dohrával a domácí si udrželi na čele tabulky čtyřbodový náskok. 



Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá
Radim Kovář (trenér): V úvodních minutách utkání jsme hráli s velkým respektem a tahali za kratší konec. Nedodržovali jsme rozestupy mezi řadami, pomalu se vraceli do svých vymezených prostorů a pozdě vystupovali na hráče soupeře. Jakubčovice dokazovali svou obrovskou sílu a fotbalovost. Od smolně inkasovaného gólu jsme však předváděli v defenzivní i ofenzivní fázi skvělou práci. Byli jsme dostatečně důrazní, aktivní, organizovaně napadali a po delším čase dokázali dotáhnout do úspěšného konce alespoň jedno naše přečíslení. Měli jsem dnes obrovskou touhu uspět z několika důvodů, a to se nám podařilo díky excelentním individuálním výkonům a týmové organizaci.




Sestavy


FK Stará Bělá
L. Slavík [-] - O. Pytlík [-] - R. Brachtl [-] (75. J. Petrovský [-] ) , J. Dziža [-] , R. Pytlík [-] (59. M. Lišaník [-] ) , D. Kožík [-] (80. J. Kačer [-] ) , M. Petrík [-] , M. Rusinko [-] (84. O. Malík [-] ) , K. Pšenčík [-] , D. Charvát [-] , R. Mika [-]

TJ Tatran Jakubčovice
Z. Buček [-] - K. Molnár [-] , J. Schreier [-] , P. Zagol [-] , T. Murin [-] , P. Šťastný [-] (69. R. Šaran [-] ) , D. Vavroš [-] , D. Molnár [-] , D. Staff [-] , M. Dvořák [-] , Z. Sommer [-]

ČK: 61. T. Murin .
Počet diváků: 151. Rozhodčí: FUTERKO Martin - POTIOREK Aleš, ADAMEC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.