0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá má díky výhře na čele čtyřbodový náskok


Branky


0

Rozhodující okamžik zápasu přišel po čtvrthodině zápasu, kdy hosté svítili jedinou branku střetnutí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední Bohuslavice sice proti ambiciózní Staré Bělé rozhodně nepropadly, ale po hubené porážce se přesto znovu vzdálily bezpečné nesestupové zóně. Klíčový okamžik nedělního utkání přivála 17. minuta. Hosté kopali roh, když z přední tyče přizvedli balon na Charváta a ten placírkou neomylně rozvlnil síť – 0:1. Tým z Ostravy si i poté vytvořil několik slibných příležitostí, jenže spolehlivý gólman Gross odolával. Domácí se rozhodně nechtěli nechat zahanbit, ale tradičně dopláceli na neproměňování vyložených šancí. Do role zápasového smolaře se jednoznačně pasoval Daniel Štefek. Bohuslavický útočník se sice na hrotu srdnatě bil, jenže štěstěna se k němu několikrát otočila zády. Většinou těžil z dobré práce svého týmového parťáka Vitáska, ale buď ztroskotal na brankáři Slavíkovi anebo mířil vedle. V jednom případě dokonce Daniel Štefek rozkymácel tyčku. Stará Bělá tak s nečekanými potížemi vyválčila další tři body, díky nimž stále kraluje soutěžní tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice
Marcel Melecký, trenér Bohuslavic: Zápas se mi těžce hodnotí, protože jsme zahodili pět čistých tutovek. Také Stará Bělá měla pár šancí, takže by utkání spíše slušela remíza. V mančaftu nám bohužel schází zkušený plejer, který by zúročil dřinu celého týmu. V tomto utkání jsme potřebovali bodovat, protože ostatní mužstva ze spodku tabulky vyhrála.

FK Stará Bělá
Radim Kovář, trenér: Je to již třetí utkání za sebou, kdy v útoku nehrajeme s instinktem. Ztrácíme opakovaně velmi snadno míče, naše rychlé protiútoky zastavujeme ledabylým řešením. Kdybych byl našim obráncem, byl bych velmi znepokojený s našimi útočícími hráči, protože mají nesčetně možností utkání rozhodnout ale neudělají to. Pak příjdou tři míče za naší obranu a soupeř utíká sám na bránu. Nutno podotknout, že pokud bychom proměnili všechny své možnosti, tak tyhle šance soupeře nehrají žádnou roli. Přesto jsme za náš výkon, kterému se museli smát všichni diváci, mohli být potrestáni, stejně jako tomu bylo v utkání s Ludgeřovicemi. Dnešní herní projev zcela degraduje náš společný systém práce a úsilí! Soupeři jsme mohli dát tři body jako dárek k Velikonocům. Jistě bych z nich měl mnohem větší radost, než my.



Sestavy


SK Bohuslavice
J. Gross [-] - J. Krupa [-] , J. Janoš [-] , T. Štefek [-] , J. Štefek [-] , D. Štefek [-] , D. Kotzur [-] , F. Hrubý [-] , M. Strýček [-] , P. Cigán [-] (77. P. Štefek [-] ) , J. Vitásek [-]

FK Stará Bělá
L. Slavík [-] - O. Pytlík [-] , M. Kresta [-] , M. Wendtner [-] - O. Malík [-] , R. Brachtl [-] (60. R. Pytlík [-] ) , J. Dziža [-] (87. J. Kačer [-] ) , D. Kožík [-] , M. Petrík [-] (75. J. Petrovský [-] ) , K. Pšenčík [-] , D. Charvát [-] (70. M. Rusinko [-] )

ŽK: 85. P. Štefek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PASTERČÁK Jozef - SIVERA Jan, KROKOSZ Zdislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.