1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kravaře plichtily s Darkovičkami


Branky


0

Obě branky padly v rozmezí tří minut. Každá na jedné straně, a body se tak dělily mezi obě družiny. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle zápasu Kravař s Darkovičkami góly nepřinesla. O zajímavé momenty se zpočátku starali převážně hosté. Třeba rána Kremzera doslova lízala tyčku. Poté Felgenträger vysunul do nájezdu Wickera, jenže skóre se znovu neměnilo. V domácím dresu hlavičkoval nepřesně Nagy a účinkem se minula i individuální akce Saba. 

 

Ani druhé dějství fotbalové fajnšmekry úplně neuspokojilo. Za Kravaře pálil jako u Verdunu především čerstvý Czerný, ale bez valného efektu. Darkovičky se zaměřily zejména na nebezpečné brejky. Nejprve utekl po křídle Turanský, Starý ovšem nadějné přečíslení ve vedoucí trefu nepřetavil. Zanedlouho zazdil obrovskou tutovku Felgenträger. Do třetice všeho dobrého se uplatnilo v 71. minutě. Lindovský, Kremzer a Felgenträger rozebrali domácí defenzivu do posledního šroubečku a Starý dovedl celé dílo ke gólové dokonalosti – 0:1. Kravaře ovšem nepropadaly panice a přispěchaly s ráznou odplatou. Po standardce Czerného vyhrál Balcar důležitý hlavičkový souboj a mladíček Nestroj protlačil míč zblízka do sítě – 1:1. V závěru se ještě domácí dožadovali penalty po zákroku na Czerného, jenže sudí Jantoš jejich prosby nevyslyšel.



Ohlasy k zápasu


Městský FK Kravaře
Karel Štěpán, trenér Kravař: Náš výkon postrádal kvalitu. Znovu jsme byli příliš ustrašení. Kluci dlouho nehráli podle mých představ, probudili se až po inkasovaném gólu. Ani Darkovičky toho ale moc nepředvedly. Vlastně vytěžily z minima maximum, když se trefili skoro z jediné střely na naši branku. Neodpustím si kritiku rozhodčích, kteří byli stejně jako v Bolaticích hrozní.

FK Darkovičky
Roman Divina, trenér Darkoviček: Pro nás je to trošku smolná remíza, protože domácí si skoro nic nevytvořili. Sice drželi častěji balon, ale my jsme měli výborné brejky. Bohužel jsme doplatili na neproměňování šancí. Když už jsme se konečně trefili, tak jsme o vedení hned přišli. Přiznávám, že jsem měl ze zápasu obavy, ale Kravaře mě příliš nepřesvědčily. Zasloužili jsme si vyhrát.



Sestavy


Městský FK Kravaře
M. Maňák [-] - J. Barcal [-] , M. Sabo [-] , T. Lehnert [-] , P. Nagy [-] - K. Nestroj [-] , V. Koneczný [-] , M. Pavelek [-] (17. D. Vitásek [-] ) , M. Hanus [-] , J. Jaroš [-] (62. M. Czerný [-] ) - E. Peterek [-]

FK Darkovičky
P. Varga [-] - J. Starý [-] (89. M. Duda [-] ) , A. Felgenträger [-] , P. Kremzer [-] (80. M. Gai [-] ) , P. Turanský [-] (66. T. Kabich [-] ) , P. Buchvaldek [-] , R. Wicker [-] , O. Diviš [-] , D. Strachota [-] , P. Adamčík [-] , L. Lindovský [-]

ŽK: 32. P. Nagy , 40. E. Peterek , 73. V. Koneczný , 88. D. Vitásek , 88. M. Hanus - 34. P. Kremzer , 74. D. Strachota .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: JANTOŠ Pavol - KLIMEK Tomáš, MATĚJEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.