L. Gabaj 72.
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlebičov padl doma s Krásnými Loučkami


Branky


0

Loučky o své výhře rozhodly dvě zásahy na přelomu prvního a druhého poločasu. Chlebičov už jen snižoval. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlebičov se v sobotu odpoledne nevyvaroval dalšího nečekaného klopýtnutí. Proti Krásným Loučkám doplatil na triviální chyby. Kdo víkendové utkání navštívil, ten zřejmě dlouho litoval, protože až do 41. minuty se na trávníku nic zajímavého nedělo. Potom ovšem domácí udělali obrovskou hrubku na polovině hřiště, následovala přesná kolmice hostů a precizně provedený sólový nájezd Chlopčíka – 0:1.

 

Druhá půle už nabídla mnohem atraktivnější podívanou. Chlebičov může zpětně litovat především 52. minuty. Po nedovoleném zákroku na Dzieržu dostal možnost pokutového kopu, jenže zkušený Lumír Sedláček nenašel recept na výborného gólmana Petra. Z následného brejku navíc Lalák chytře přeloboval brankáře Josefuse, takže Krásné Loučky zdvojnásobily svůj náskok – 0:2. Domácí se ovšem nevzdávali a v 72. minutě vykřesali jiskérku bodové naděje. Dlouhý aut Dzierži prodloužil za sebe čahoun Majewski a střídající Gabaj uklidil míč nechytatelně k tyči – 1:2. V zoufalém náporu Chlebičova ještě nebezpečně pálili Gabaj s Tesařem, ale srdnatě bojující hosté už se o překvapivé vítězství nenechali připravit.   



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov
Vilém Axmann, trenér Chlebičova: První poločas byl z naší strany opravdu otřesný. Podali jsme skutečně katastrofální výkon. Soupeř trpělivě vyčkával na svou šanci, které přišla těsně před přestávkou, kdy jsme udělali obrovskou hrubku. Ve druhé půli jsme se tlačili do útoku, jenže zahodili jsme penaltu a pak jsme po dalším nedorozumění defenzivy znovu inkasovali. Tentokrát jsme bojovali hlavně sami se sebou.

TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí mužstva): Nastoupili jsme ve stejné sestavě jako minule a chtěli jsme hrát spíše defenzivně. Poté co se nám zranil Košárek jsme změnili rozestavění a do útoku jsme posunuli Chlopčíka, který se nám odvděčil první brankou. Po vstřelené brance se hra vyrovnala. Ve druhé půli byla odpískaná penalta, kterou ale náš brankář Petr chytil. Z následné akce po rychlém brejku jsme vsítili druhou branku. Poté jsme se více zaměřili na defenzivu, z čehož plynuly šance domácích a následné snížení. Domácí nás pak zatlačili, naštěstí nám výborně fungovala obrana v čele s brankářem Petrem a my zápas dovedli do vítězného konce. Získali jsme tři důležité body, které nás posunuly blíže k záchraně.



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov
C. Josefus [-] - L. Černín [-] , F. Linda [-] (61. D. Tesař [-] ) , J. Majewski [-] - L. Sedláček [-] , M. Elek [-] , L. Villaschek [-] , A. Korbel [-] , A. Teichmann [-] (55. L. Gabaj [-] ) , M. Dzierža [-] , P. Kozelek [-] (69. J. Hollesch [-] )

TJ Sokol Krásné Loučky
M. Petr [-] - T. Furčak [-] , O. Šmíd [-] , P. Konior [-] , J. Lalák [-] (82. D. Šperl [-] ) , J. Košárek [-] (29. D. Sztuka [-] ) , O. Ručka [-] , R. Choma [-] , L. Chlopčík [-] , L. Dvořák [-] , R. Kozák [-]

ŽK: 85. M. Elek - 52. R. Choma , 89. L. Dvořák , 89. P. Konior .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠIMEČEK Michal - JAHODA Kamil, ŠUJAN Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.