4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice si vychutnaly Kravaře


Branky


24. P. Nagy (vl.) , 45. R. Hartoš , 58. M. Obrusník , 87. M. Sněhota - 81. T. Seibert
0

Bolatice s přehledem porazily Kravaře a připisují si tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedělní prajzské derby naplnilo bolatický stadion do posledního místečka. Mezi domácími fanoušky to premiérově zašumělo při střele Sebraly, který ovšem nepotvrdil vytříbenou kopací techniku, neboť minul i ochrannou síť. Ve 24. minutě už se skóre měnilo. Ballarin při standardce zakroutil centr do vápna, kde se balon smolně odrazil od hostujícího stopera Nagyho a brankář Maňák nestačil zareagovat – 1:0. Kravaře sice neházely flintu do žita, jenže do koncovky se dostávaly pouze sporadicky. Výjimku tvořila 32. minuta, kdy si Sabo šikovně vyměnil míč s Hanusem, ale z mírného úhlu gólmana Kramáře nepřelstil. Závěr první půle znovu patřil Bolaticím. Nejprve se po akci Ballarina položil do voleje Šula a balon prosvištěl kousek vedle tyče. Těsně před přestávkou už domácí slavili. Po rohu Sebraly si počínali ve vápně na hraně pravidel a důrazný Hartoš z otočky překonal Maňáka – 2:0. 

 

Bolatice kralovaly i zkraje druhé půle, jenže Obrusník se Šefčíkem zpytovali svědomí. Zmiňovaný Obrusník složil střelecký reparát až v 58. minutě, když si v situaci notně zavánějící ofsajdem naběhl na časovaný pas Sebraly a potřetí rozesmutnil Maňáka – 3:0. Kravaře zapěly svou labutí píseň v 81. minutě, po trefě Seiberta totiž korigovaly na 3:1. Jejich nadšení však brzy zchladil čerstvý Sněhota, který společně se Sebralou perfektně rozebral hostující defenzivu – 4:1.  



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice
Vít Baránek, trenér Bolatic: Konečně se nám dařilo proměňovat šance. Směrem dopředu se mi to hodně líbilo a až na pár výjimek jsme pracovali dobře i v obraně, protože jsme Kravaře skoro k ničemu nepustili. Vyšel nám hned první poločas a pak už jsme hráli zkušeně v bloku. Podle mého názoru jsme vyhráli naprosto zaslouženě.

Městský FK Kravaře
Karel Štěpán, trenér Kravař: Bohužel jsme nedokázali navázat na kvalitní výkon z předešlého zápasu proti Chlebičovu. Nebyli jsme dostatečně agresivní a navíc jsme si nepohlídali kvalitní standardky soupeře. Bolatice šly za vítězstvím mnohem více než my. Trošku mě jen mrzí, že jsme dostali dva sporné góly.



Sestavy


FK Bolatice
T. Kramář [-] - P. Langer [-] , M. Obrusník [-] (61. D. Kotík [-] ) , Z. Duda [-] , M. Ballarin [-] (90. D. Sikora [-] ) , P. Boček [-] , J. Šula [-] (79. M. Sněhota [-] ) , J. Šefčík [-] (90. V. Baránek [-] ) , M. Sebrala [-] (87. O. Langer [-] ) , J. Gaida [-] , R. Hartoš [-]

Městský FK Kravaře
M. Maňák [-] - J. Barcal [-] , T. Lehnert [-] , M. Sabo [-] , P. Nagy [-] - K. Nestroj [-] , V. Koneczný [-] , M. Pavelek [-] (67. D. Peterek [-] ) , M. Hanus [-] (79. D. Kahler [-] ) - T. Seibert [-] , E. Peterek [-] (75. M. Czerný [-] )

ŽK: 20. P. Langer , 36. M. Sebrala - 24. T. Lehnert , 38. M. Pavelek .
Počet diváků: 615. Rozhodčí: PODRACKÝ Pavel - POLEDNÍK Radek, ŠAFAŘÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.