1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina přetlačila Jakubčovice


Branky


0

Rozhodující okamžik zápasu přišel po hodině hry, kdy se do listiny třelců zapsal Černý. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sobotní duel mezi Štítinou a Jakubčovicemi na začátku připomínal taktické šachy, kdy se pečlivě promýšlí každičký tah. Domácí se poprvé osmělili až ve 25. minutě, kdy Šimeček centroval a tísněný Řeháček střílel slabě a navíc ještě nepřesně. Poté došlo k velice kurióznímu momentu. Po rohovém kopu Štítiny pelášili dva hostující fotbalisté sami na gólmana Evjáka, jenže kapitán Šťastný zamířil nepochopitelně nad břevno. Při dalším nebezpečném brejku Jakubčovic potom výtečně zapracoval domácí stoper Halška. 

 

Do druhé půle vkročili lépe hráči Štítiny. Řeháček dokonce brzy napnul síť, ale mával se ofsajd. Vzápětí načechral Heger do vápna hezký centr, Maloch trefil Řeháčka a ten ze tří metrů minul prázdnou klec hostů. Domácí fanoušky tak nadchla až 61. minuta. Černý se totiž z pětadvaceti metrů odvážně položil do voleje a nádhernou ranou se zapsal do kroniky štítinské kopané – 1:0. Potřebnou pojistku se snažil přidat Havelka, jehož pokus odvrátili hostující beci z brankové čáry. V závěru Jakubčovice pořádně duply na plyn, ale domácí všechny ošemetné situace přečkali bez úhony, takže se mohli radovat z cenných třech bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
Radim Maloch, záložník Štítiny: S těžkým soupeřem jsme doslova vydřeli tři body. Byl to remízový zápas o jednom gólu, který jsme naštěstí vstřelili my. Jakubčovice se ukázaly jako nejfotbalovější mančaft celé soutěže. V prvním poločase dobře kombinovaly, měly územní převahu, ale bez střel na branku. Do druhé půle jsme vstoupili aktivněji my a povedlo se nám skórovat. V závěru jsme uskákali jejich standardky, takže jsme mohli slavit.




Sestavy


TJ Tatran Štítina
J. Evják [-] - O. Prokša [-] , T. Halška [-] , D. Nardelli [-] (8. J. Černý [-] ) , M. Řeháček [-] (75. P. Hlaváček [-] ) , J. Heger [-] (89. V. Tomáško [-] ) , M. Režnar [-] , R. Maloch [-] , R. Šimeček [-] (90. D. Baier [-] ) , D. Kuděla [-] , J. Havelka [-]

TJ Tatran Jakubčovice
Z. Buček [-] - K. Molnár [-] , A. Pavelka [-] (81. D. Staff [-] ) , P. Zagol [-] , T. Murin [-] , P. Šťastný [-] , D. Vavroš [-] , D. Molnár [-] , J. Petr [-] (65. R. Šaran [-] ) , M. Dvořák [-] , Z. Sommer [-]

ŽK: 55. J. Černý - 25. D. Molnár , 61. J. Petr , 67. P. Šťastný .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: KRET Martin - HAVLÍK Přemysl, KOTALA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.