Přestřelka pro Ludgeřovice


Branky


0

Domácí se brankově prosadili až za stavu 0:3. Pak sice snížili až na 2:3, ale hosté okamžitě kontrovali na 2:4. Ke konci ještě padl gól na každé straně a hosté si tak odvážejí výhru 3:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Víkendový šlágr I. A třídy dlouho probíhal v poměrně poklidném tempu, ale po přestávce se změnil v totální divočinu. Gólový účet zápasu otevřel tabulkový lídr z Ludgeřovic. Po narážečce Mudrocha se Zoubkem potáhl míč po křídle Klos a uvnitř šestnáctky našel dobře postaveného Pěntku – 0:1. 

 

O druhý zásah hostů se postaral Mudroch, když jeho technický pokus zaplul nechytatelně k tyči – 0:2. Poté ovšem Zoubek fauloval ve vápně Davida Benka a Štěpánkovice dostaly možnost pokutového kopu. Jakub Tomíček ale z penaltového puntíku zatřásl pouze břevnem. O slovo se tedy znovu přihlásily Ludgeřovice, když jim vyšel nacvičený signál. Roh Fojtíka přistál na hlavě Pěntky a rázem to bylo 0:3. Domácí eskadru to ovšem na lopatky nepoložilo. V 69. minutě se po centru Kožušníka prosadil David Benek, což „Palestině“ vlilo čerstvou krev do žil – 1:3. Za okamžik navíc Jakub Tomíček naservíroval balon na zlatém podnose Kožušníkovi, který zařídil nečekané drama – 2:3. Hosté se naštěstí brzy uklidnili, když si Pěntka opět naskočil na roh Fojtíka a zkompletoval hattrick – 2:4. Jiskřičku štěpánkovické naděje sice potom rozdmýchal Grigarčík (3:4), ale po průniku Klose z poslední minuty už nebylo dál co řešit – 3:5. Ludgeřovice se díky nedělní výhře udržely v čele tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice
Jindřich Harazim, trenér Štěpánkovic:: Diváci sledovali docela bojovný fotbal. Náš výkon tentokrát nebyl zrovna ideální, když jsme byli strašně nezodpovědní. Dělali jsme naivní chyby, když hlavně našemu brankáři zápas vůbec nevyšel. Přiznávám, že Ludgeřovice byly lepším mužstvem, takže vyhrály zaslouženě.

TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka, útočník Ludgeřovic: Soupeř začal pořádně od podlahy, takže nám chvilku trvalo, než jsme se přizpůsobili. Chtěli jsme hrát hlavně po zemi, ale první poločas byl celkově o ničem. Po přestávce už to byla divočina. Mrzí mě, že jsme si to za stavu 0:3 zbytečně zkomplikovali, ale z výhry máme samozřejmě velkou radost.



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
A. Lefenda [-] - J. Machala [-] , D. Novák [-] , J. Smažík [-] , M. Liška [-] (46. D. Kožušník [-] ) , J. Dluhoš [-] (67. M. Grigarčík [-] ) , J. Tomíček [-] , D. Harazim [-] , A. Schwalbe [-] , D. Benek [-] , R. Heider [-]

TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - K. Klos [-] (92. J. Kotlář [-] ) , D. Balgar [-] , D. Lischka [-] , P. Zoubek [-] , V. Horák [-] , L. Fojtík [-] , M. Pěntka [-] (83. K. Kolasa [-] ) , L. Stepek [-] (32. R. Bělan [-] ) , J. Mudroch [-] , R. Fejerčák [-]

ŽK: 30. A. Schwalbe , 80. D. Novák - 30. D. Balgar , 72. M. Pěntka .
Počet diváků: 203. Rozhodčí: NEDĚLA Martin - TVRDÝ Zbyněk, DEDEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.