Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

16.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tkadleček dvěma góly vydoloval výhru pro Štítinu


0

Zápas dvou obratů. Nejdříve zvrátili skóre hosté z Vítkova, a pak domácí ze Štítiny, kterí už tři body udrželi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina sice proti Vítkovu ukořistila všechny body, ale v prvním poločase za soupeřem výrazně zaostávala. Paradoxně se však v 16. minutě protlačila k vedoucí trefě. Režnar kopal roh, po hlavičce Řeháčka balon třikrát poskočil na břevnu a pak kuriózně zaplul až do sítě – 1:0. Hosté ale opláceli podobnou mincí. Roh Jurečky totiž přičísl Pavlíček a volný Mikulenka propálil levačkou vše, co mu stálo v cestě – 1:1. Další šok zažila Štítina ve 37. minutě. Jurečka utekl po pravém křídle a adresoval skvostný centr Černochovi, kterému stačilo pouze trefit prázdnou branku – 1:2. Minutu před přestávkou mohl vstřelit životní gól domácí Maloch, protože se ze třiceti metrů položil do voleje a orazítkoval spojnici břevna a tyče. 

 

Klíčový moment víkendového mače však nastal až v 62. minutě, kdy se nechal hloupě vyloučit vítkovský Pavlíček. Štítina využila přesilovku hned o pět minut později. Malochovu standardku prodloužil Matyášek hlavou za sebe a Tkadleček stál ve správný moment na správném místě – 2:2. Domácí forvard se nakonec pasoval do role zápasového hrdiny. V 74. minutě si totiž naběhl na kolmici Prokši a s pomocí tyčky zužitkoval sólový nájezd – 3:2. Vítkov se v sobotním odpoledni mohl zlobit pouze sám na sebe, protože si zkomplikoval život zbytečnou červenou kartou.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
Radim Maloch, záložník Štítiny: První poločas byl z naší strany úplně příšerný. Vítkov nás celkem jasně přehrál, dobře kombinoval a více běhal, zatímco my jsme byli všude pozdě. O přestávce jsme v kabině dostali pořádnou čočku a skutečně jsme se zlepšili. Samozřejmě nám pomohlo vyloučení soupeře. Tři body jsme doslova vydřeli.

TJ Vítkov
Miloš Grepl, trenér Vítkova:: V prvním poločase jsme byli lepším týmem. Sice jsme smolně inkasovali, ale potom se nám skóre povedlo zaslouženě otočit. Kdyby se pak nenechal vyloučit Pavlíček, tak věřím tomu, že ukopeme alespoň remízu. V deseti lidech už to bylo strašně těžké.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
J. Evják [-] - J. Heger [-] , J. Tkadleček [-] , J. Černý [-] (89. D. Baier [-] ) , M. Režnar [-] (46. D. Matyášek [-] ) , M. Řeháček [-] (73. T. Halška [-] ) , R. Šimeček [-] , D. Kuděla [-] , O. Prokša [-] , J. Havelka [-] , R. Maloch [-]

TJ Vítkov
D. Richter [-] - M. Mikulenka [-] , P. Dubový [-] , K. Krása [-] , O. Kalivoda [-] - M. Jurečka [-] , T. Černoch [-] (80. L. Hudeček [-] ) , L. Chalupa [-] , J. Černín [-] , L. Dohnálek [-] - L. Pavlíček [-] -

ŽK: 56. M. Řeháček - 54. M. Jurečka , 60. L. Pavlíček . ČK: 62. L. Pavlíček .
Počet diváků: 138. Rozhodčí: PORUBEK Václav - ŠIMEČEK Michal, TILKERIDIS Nikolas.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.