Stará Bělá rozhodla třemi údery v první půli


Branky


0

Stará Bělá rozhdola o osudu třemi góly v úvodním dějství. Pak už svou výhru udržela a odvezla si domů plný bodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství Krásné Loučky chtěly vycházet ze zajištěné defenzívy. V úvodu zápasu měly převahu Krásné Loučky, ale nic ze z toho neurodilo. Pak přišla chyba domácí defenzívy při standardní situaci hostů a Petrík otevřel skóre zápasu - 0:1. Vzápetí mohl vyrovnat forvard Fiurášek, ale jeho bomba zatřásla pouze tyčkou hostující svatyně.  Z následného protiútoku zlikvidoval domácí brankář Petr loženku Bělé. Pak ještě Loučky zahodily dvě šance. V 17. minutě přišel trest, když prudkou střelu domácí gólman Petr pouze vyrazil a Dziža uklidl balón do sítě - 0:2. Jak přes kopírák dala Bělá i třetí branku, jen s tím rozdílem, že úspěšným střelcem byl tentokrát Lišaník - 0:3.

 

Ve druhé části vrhly Loučky všechny své síly do útoku. Úplně přeskupily formace a začaly hrát na tři útočníky. Sice docházelo k přečíslení hostů, ale žádnou ze svých slibných příležitostí  dopravit za záda hostujícího brankáře domácí hráči nedokázali. Zápas tak dospěl k výhře hostů, kteří jsou nadále na druhém místě s jednobodovou ztrátou na první Ludgeřovice. Loučkám začínají záchranářské starosti. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí mužstva): První domácí jarní zápas jsme chtěli hrát zezadu. V úvodních šancích jsme se neprosadili. Pak přišla chyba v obraně, a my jsme inkasovali ze standardky první branku. Vzápětí po slibné akci napálil útočník Fiurášek tyč. Z následného protiútoku vyrážel náš brankář střelu hostů. Po našich dvou náznacích šancí, přišel trest, kdy prudkou střelu ještě náš brankář Petr vyrazil, ale na dorážku byl už krátký. Podobně jsme inkasovali i třetí branku na konci poločasu. Ve druhé půli jsme vrhli všechny své síly do útoku a hráli jsme na tři útočníky. Ale bohužel žádnou slibnou příležitost jsme nevyužili, a proto to skončilo 3:0 v náš neprospěch. Kaňkou na zápasu je zranění našeho Fiuráška a Sztuky, kteří si poranili kolena.

FK Stará Bělá
Radim Kovář (trenér): Dnešní utkání jsme chtěli zvládnout především po taktické stránce umocněnou dobrou týmovou organizací. Herní stránku jsme v tomto případě přesunuli na vedlejší kolej. Až na jednu chybu v pozdním dostoupení soupeře a následným odraženým míčem, díky kterému soupeř nastřelil tyč, jsme v defenzivní fázi hry pracovali velmi dobře a soupeře do žádných brankových příležitostí nepustili, mimo standardních situací a střel, které se však v každém utkání, ať už v menším či větším počtu, vyskytnou. První utkání na přírodní trávě po dlouhé zimní přípravě strávené na umělé trávě je vždy složité a jsme rádi, že jsme jej úspěšně zvládli.



Sestavy


TJ Sokol Krásné Loučky
M. Petr [-] - J. Fiurášek [-] (30. J. Zahradník [-] ) , D. Sztuka [-] (25. P. Konior [-] ) , J. Košárek [-] (74. M. Tesař [-] ) , O. Šmíd [-] , J. Lalák [-] , O. Ručka [-] , R. Choma [-] , L. Chlopčík [-] , T. Furčak [-] , L. Dvořák [-]

FK Stará Bělá
L. Slavík [-] - O. Pytlík [-] , M. Kresta [-] , M. Wendtner [-] - O. Malík [-] , R. Brachtl [-] (67. J. Petrovský [-] ) , J. Dziža [-] (78. J. Kačer [-] ) , M. Lišaník [-] (60. D. Kožík [-] ) , M. Petrík [-] (77. L. Kováčik [-] ) , M. Rusinko [-] , D. Charvát [-] (84. K. Pšenčík [-] )

ŽK: 42. O. Šmíd , 52. J. Košárek , 87. P. Konior - 35. J. Dziža , 82. D. Charvát .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: ŠUJAN Stanislav - ŠPIČÁK Zbyněk, BYRTUS Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.