0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

28.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov po dlouhé době bodoval


Branky


0

Diváci marně čekali na branku po celých devadesát minut, tak si obě družiny body podělily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorizované Heřmanice zavítaly na půdu do Krnova. Krnovu se do sestavy v záloze vrátil kapitán Ondřej Bartoníček, a na výkonu domácí eskadry to bylo hned znát. Na hřišti se odehrávala vyrovnaná partie, kdy chvilku tahal pilku někdo jiný. V prvním dějství si Krnov vypracoval několik nadějných šancí. Například blízko ke vstřelení branky byl Adam Ondra nebo Hrubým. Po přestávce se hrálo v obdobném duchu, jako v prvním poločase. Čtvrthodiny před koncem ale domácí brankář Řehánek srazil mimo pokutové území hostujícího hráče a musel po červené kartě opustit hrací plochu. Heřmanice v závěru domácí přitlačily a měly tlak. V největší příležitosti nastřelily břevno domácí klece. Skóre se už ale neměnilo a zápas dospěl k bezbrankové remíze. 



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov
Ladislav Bartek (trenér): Nebylo to jednoduché, ale zvládli jsme to. Hráči zaslouží pochvalu. Dělba bodů je podle mého spravedlivá.




Sestavy


FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - L. Pella [-] (63. P. Simichanidis [-] ) , J. Hrubý [-] , M. Havlíček [-] , M. Čanecký [-] , D. Mrukvia [-] , J. Houdek [-] , O. Bartoníček [-] (92. N. Tümmler [-] ) , A. Ondra [-] , M. Daříček [-] , J. Šimčík [-]

FC Heřmanice Slezská
J. Andrejko [-] - R. Koval [-] , M. Šimáček [-] , A. Effa [-] , K. Půda [-] , J. Hetto [-] , E. Opata [-] , V. Potůček [-] , P. Schwarz [-] , S. Mantey [-] (77. J. Stanovský [-] ) , O. Strojek [-] (83. D. Fedák [-] )

ŽK: 41. O. Bartoníček , 49. M. Daříček , 54. J. Hrubý - 42. J. Hetto , 88. E. Opata . ČK: 74. J. Řeháček .
Počet diváků: 266. Rozhodčí: TVRDÝ Zbyněk - KRET Martin, KUBIENA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.