Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

27.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těšín přejel Krnov


Branky


0

Krnovu dochází dech, když potřetí za sebou padl. Tentokrát nestačil na Český Těšín. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vypadá to, že dočasný azyl v Nošovicích Českému Těšínu sedí. Na vlastní kůži to poznal i Krnov, který si odvezl domů čtyřku. O všem rozhodl rychlý nástup do zápasu, když Bolkovy přihrávky po jedenácti minutách využil Kiška a poprvé zarmoutil hosty - 1:0. O šest minut později už vedl Těšín o dvě branky, když se do listiny střelců zapsal Folwarczny - 2:0. Do poločasu ještě Těšín zahodil další tři velké šance. Folwarczny s Michaliskem s těsné blizkosti přestřelili branku. Rac dokonce orazítkoval tyčku hostující svatyně. 

 

Těšín i po přestávce pokračoval v aktivní kombinační hře, ktrerá jim přinášela šance a i branky. Krnov moc odpor soupeři nekladl. Domácí navýšili své vedení v 58. minutě, když se úspěšným střelcem stal Konečný - 3:0. O tři minuty později si na pažbu připsal druhý úspěšný zásah Kiška - 4:0. V poslední půlhodině si ještě domácí vypracovali nějaké tutovky, ale už je neproměnili. Nemuselo je to ale mrzet, protože si připsali zasloužené tři body. Krnov nadále tápe a už tři zápasy za sebou prohrál.



Ohlasy k zápasu


FK Český Těšín
Richard Beneš (trenér, pro karvinsky.denik.cz): Vlastně od samého začátku jsme byli lepší na míči a bavili se fotbalem. Už poločas mohl skončit 4:0, kromě gólů ale Folwarczny s Michaliskem zblízka přestřelili a Rac trefil tyč. Téměř všechno nám vycházelo, za celou dobu jsme snad nemuseli řešit větší problém.

FK Krnov
Ladislav Bartek (trenér, bruntalsky.denik.cz): V tomto zápase si hráči sáhli na dno. Máme potíže se zraněnými, stále chybí například Moravec nebo Bartoníček, ale osa týmu je celá. Český Těšín nacházel v naší hře díry a dokázal posílat přesné průnikové přihrávky. Bohužel nemáme tak silné mužstvo, abychom se uměli vypořádat se zraněními a chybami některých hráčů. Naše lavička je limitní. Nevím, jestli se v tomto utkání dostavilo nějaké uklidnění z toho, že máme nahráno… Soupeř byl každopádně velmi kvalitní.



Sestavy


FK Český Těšín
B. Gradek [-] - D. Michalisko [-] (46. J. Lojek [-] ) , S. Zogata [-] , P. Matuszek [-] (66. J. Kupczak [-] ) , M. Folwarczny [-] (72. A. Malyjurek [-] ) , A. Fizek [-] , D. Konečný [-] (59. J. Zogata [-] ) , P. Kiška [-] (78. O. Popelka [-] ) , D. Bolek [-] , I. Kantor [-] , L. Rac [-]

FK Krnov
M. Hradil [-] - J. Hrubý [-] , M. Havlíček [-] , N. Carbol [-] (46. J. Zetek [-] ) , D. Mrukvia [-] , J. Houdek [-] , A. Ondra [-] , M. Daříček [-] , P. Simichanidis [-] (69. M. Blaschke [-] ) , L. Pella [-] , M. Čanecký [-] (78. J. Řeháček [-] )

ŽK: 54. S. Zogata - 77. M. Daříček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FAJKUS Josef - ČECHÁČEK Petr, ŠABACKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.