0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

27.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dětmarovice kradly v Břidličné


Branky


0

Dětmarovice rozhodly o svém důležitém vítězství hned zkraje druhého poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dětmarovice bojující o záchranu vyjely na dlouhý trip do Břidličné a cesta se jim určitě vyplatila, protože si z Brunálská odvážejí tři body. V prvním dějství hrály Dětmarovice kombinačně, bojovaly jako o život  a Břidličnou skoro k ničemu nepustily. Proto se také odcházelo na přestávkovou pauzu za bezbrankového stavu. Ve druhé části se už Dětmarovice ale dostaly pod tlak domácí družiny. Hned ze startu poločasu se ale Dětmarovice díky střídajícímu Zahatlanovi ujaly vedení, který nejdříve páli do tyče a pak míč dorazil do brány - 0:1. Poté už diktovala tempo hry Břidličná, ale hostující brankář Kotrla uzamkl svou klec. Postupně vylapal pokusy Kučery a jednu šanci Cudráka. Největší šanci měl střídající Marián Minich, kterému byla malá prázdná branka. 



Ohlasy k zápasu



SK Dětmarovice
Josef Jadrný (trenér, karvinsky.denik.cz): Jsou to přímo životodárné body. Jestli tohle kluky nenakopne, tak už nevím. Celou dobu jsme se prezentovali poctivým fotbalem. První půle byla hodně dobrá, kombinovali jsme, obětavě se vraceli a nepouštěli Břidličnou do hry. V tom postavení, na které jsme navyklí, jsme se vhodně doplňovali a asi domácí překvapili. Oni mají tu sestavu dobře poskládanou, ne nadarmo se celou sezonu pohybují nahoře a měli jsme problémy. Kotrla chytil dvě tutové šance, ale výborně nám zahráli oba stopeři. Tu nulu vzadu jsme si za příkladný přístup směrem dozadu zasloužili. Od spolehlivé obrany teď prostě musíme vycházet. Teče nám do bot, takže prvořadé je neinkasovat.Žijeme. Čekají nás dva klíčové domácí zápasy, které prostě musíme zvládnout, i kdybychom se měli po tom hřišti plazit. Důležité je, že to máme ve svých rukách.



Sestavy


TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - H. Mensah [-] (46. F. Kakai [-] ) , D. Jiřičný [-] , K. Kocúr [-] - M. Schreier [-] , P. Kučera [-] , R. György [-] (73. D. Hargaš [-] ) - J. Kocúr [-] , M. Cudrák [-] , R. Štalmach [-] (65. M. Minich [-] ) - D. Hoffmann [-]

SK Dětmarovice
A. Kotrla [-] - T. Hrtánek [-] , J. Káňa [-] , Z. Holý [-] (77. J. Ligocký [-] ) , M. Stanowski [-] , T. Mleziva [-] - N. Derík [-] , P. Beilner [-] (46. P. Zahatlan [-] ) , L. Ligocký [-] (63. P. Popek [-] ) - L. Kurušta [-] (87. J. Hurník [-] ) , M. Ristovský [-] (70. P. Kloda [-] )

Počet diváků: 170. Rozhodčí: LALÍK David - PICMAUS Jiří, FUTERKO Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.