4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Je tu mečbol! Máme to o deset!


Branky


33. F. Hanus , 49. F. Hanus , 60. P. Matuszek (vl.) , 64. D. Jatagandzidis
0

Vítězství mužů Bosporu nad třetím týmem tabulky Českým Těšínem 4:0 a porážka Heřmanic ve Frenštátě (3:4) znamená, že máme v čele tabulky desetibodový náskok čtyři kola před koncem krajského přeboru. Pokud získáme bod v příštím duelu v Heřmanicích, postup do divize bude už potvrzen. Je to blíííííííízko! Report z pohledu Bohumína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 7. minutě se dostal do zakončení Jaroslav Kubinski, střílel ale do středu brány. Po chvíli nedotáhl slibné přečíslení Jan Nowinski, ale skóre se poprvé měnilo ve 34. minutě. To se k exekuci trestného kopu postavil František Hanus a balón zakroutil exkluzivně přesně do šibenice, gólman Gradek se natahoval marně – 1:0!

Po pauze se hrálo jenom čtyři minuty, než se Franta Hanus dostal ke kličkované na hraně vápna a potom se trefil přesně k tyči podruhé – 2:0! Pak také hosté dokázali, že nepřijeli kůži prodat lacino, naštěstí Kriška z trestného kopu střílel vedle, Folwarczny zase z nadějné pozice přestřelil.

 

Po hodině hry zase už málem jásali domácí fanoušci. Jakub Sittek ještě v zajímavé pozici nemířil přesně, ale v 61. minutě se pasoval do role přihrávajícího hráče a zakončovatel Jan Nowinski i s pomocí hostujícího obránce potřetí rozvlnil síť českotěšínské branky – 3:0!

Neuběhly ani čtyři minuty, do sóla se vydal střídající David Jatagandzidis a poradil si i s brankářem hostů – 4:0! V závěru po prostřídání zlobili i hosté, ránu Jakuba Zogaty ale vytlačil nad Jakub Švrčina. V závěru se neprosadil přízemní střelou Jatagandzidis a čtyři minuty před koncem trefil břevno Jan Ferenc a dorážku Jatagandzidise vyřešil Gradek.



Ohlasy k zápasu


FK Bospor Bohumín
Marek Poštulka, pro klubový web: Nebylo to tak ideální jako v Krnově, ale vyhráli jsme vysoko a musí být proto s celkovým výsledkem spokojenost. Těšín vůbec nebyl špatným soupeřem, na balónu byl ještě silnější než my, ovšem my jsme proměnili, co jsme potřebovali.

FK Český Těšín
Richard Beneš (trenér): Dneska bylo pro nás všechno špatně. A v tomto případě zvlášť pro mě. Zrovna ten míč zapadl tak, že trefil auto. Myslím ale, že to nějak vyřešíme.



Sestavy


FK Bospor Bohumín
J. Švrčina [-] - J. Baculák [-] (66. P. Poštulka [-] ) , R. Košťál [-] (36. L. Poštulka [-] ) , D. Socha [-] - F. Hanus [-] (68. M. Opic [-] ) , R. Vaclík [-] , J. Sittek [-] (62. D. Jatagandzidis [-] ) , D. Palej [-] , J. Kubinski [-] , J. Nowinski [-] - J. Ferenc [-]

FK Český Těšín
B. Gradek [-] - D. Michalisko [-] (62. J. Lojek [-] ) , S. Zogata [-] , P. Matuszek [-] , M. Folwarczny [-] (68. J. Zogata [-] ) , J. Kupczak [-] , A. Fizek [-] , M. Sostřonek [-] (68. I. Kantor [-] ) , D. Konečný [-] (51. F. Hradečný [-] ) , P. Kiška [-] , L. Rac [-]

Počet diváků: 400. Rozhodčí: TABÁŠEK Kamil - HAM Tomáš, LAŠTUVKA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.