0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 16:30

25.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov doma nestačil na Bohumín


Branky


0

Rozhodující trefa přišla devět minut před koncem a Bohumín nadále kráčí za postupem do divize. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali v pohybu a skvěle, jejich nejlepší muž na trávníku Hrubý hned v úvodu přehazoval brankáře Jakuba Švrčinu, naštěstí bránu netrefil. Přesněji mířil v 7. minutě Ondra, jeho rána z trestného kopu zatřásla břevnem bohumínské svatyně. A vzápětí znovu unikl obraně Bosporu Hrubý, naštěstí nevyzrál na včas vyběhnuvšího brankáře Švrčinu.

Pak už se konečně rozjel i lídr tabulky a zahájil nekonečný seriál neproměněných šancí. Ve 12. minutě po centru Jana Nowinského a prodloužení Františka Hanuse pálil nad Jaroslav Kubinski. Po další podobné akci a Nowinského sklepnutí přestřelil i Jakub Sittek, z další akce proletěl nevídaný projektil Richarda Vaclíka ze třiceti metrů jen pár milimetrů kolem šibenice.

To už Bospor hrál bez Petra Šišky, který střídal pro bolesti zad, ovšem na výkonu hostů to nic neubralo. Naopak Bohumínští útočili po stranách a dařilo se jim kombinovat i ve středu hřiště, takže další šance na sebe nenechaly čekat. Po sólu Lukáše Kalouse se dostal do tutovky Hanus, ale míč se mu dostal příliš pod nohu, a tak gólman Řeháček vytáhl první velký zákrok nedělního odpoledne.

Krnovský gólman pak jenom sledoval, jak po centru Dušana Sochy a přistrčení Sittka poslal přízemní ránu Jan Ferenc těsně vedle. Ve 41. minutě zakroutil Hanus trestný kop z 25 metrů do šibenice, ovšem létající Řeháček stačil vyškrábnout na roh. Ke gólu pak nevedla ani paráda po dalším rohu, kdy centr Vaclíka úžasnými nůžkami trefil Socha, ale balón zastavila houština těl před domácí brankou.

 

Ve druhé půli už se hrálo skoro jen na branku Krnova, příležitostí však už nebylo tolik. Vaclík nejdřív prošel středem, aby jeho dělovku vyboxoval s námahou Řeháček. Oba si pak souboj zopakovali i v 63. minutě, kdy už desítky bohumínských fanoušků v hledišti zvedaly ruce nad hlavou, jenže i Vaclíkovu hlavičku z pětníku po centru Hanuse dokázal krnovský gólman vyrazit.

V 70. minutě málem přišel trest, kdy to hlavou zkusil Houdek, na místě však byl Švrčina. Deset minut před koncem to přišlo. Hanus vysunul do sóla Jatagandzidise, který si obhodil brankáře Řeháčka, ale dostal se ze střeleckého úhlu. Nejlepší střelec Bosporu přesto zachoval chladnou hlavu, vystřihl kličku nejen znovu brankáři, ale posadil na zem i dva obránce Krnova a nekompromisně pod břevno rozhodl – 0:1!

 

zdroj: http://www.fotbalbohumin.cz



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov
Ladislav Bartek (trenér): Proti Bohumínu jsme hráli z bloku a čekali na to, co hosté vymyslí.Jsem trošku zklamaný. Několik dobrých příležitostí jsme si vytvořili. Tento zápas byl ovšem o jednom gólu, který dal Bohumín.

FK Bospor Bohumín
Marek Poštulka (trenér): Musím kluky pochválit, těžko bych mohl říci k jejich výkonu něco jiného. Tahle parta jde každým zápasem herně nahoru. Vynikající práci odvedli všichni, speciální pochvalu zaslouží Jarda Kubinski na hrotu, který splnil přesně to, co jsme od něj chtěli. Když šel na plac David Jatagandzidis, říkal jsem mu, že pokud dá gól, tak mu koupím láhev. Má ji mít, tohle byla fakt paráda. Klobouk dolů před výkonem všech. Teď už to je fakt hodně blízko.



Sestavy


FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - L. Pella [-] , J. Hrubý [-] , M. Čanecký [-] , Š. Ondra [-] (32. A. Golias [-] ) , D. Mrukvia [-] , J. Houdek [-] , A. Ondra [-] , M. Daříček [-] , P. Simichanidis [-] , M. Havlíček [-]

FK Bospor Bohumín
J. Švrčina [-] - D. Socha [-] , R. Košťál [-] , P. Šiška [-] (19. J. Ferenc [-] ) - L. Kalous [-] , J. Sittek [-] , R. Vaclík [-] (89. L. Poštulka [-] ) , D. Palej [-] , J. Kubinski [-] (70. D. Jatagandzidis [-] ) , J. Nowinski [-] (89. P. Poštulka [-] ) , F. Hanus [-] -

ŽK: 50. M. Čanecký , 64. J. Hrubý - 57. J. Kubinski .
Počet diváků: 325. Rozhodčí: LAKOMÝ Tomáš - PALA Mojmír, TVRDÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.