Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 16:30

24.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice neudržely remízu


Branky


0

Fotbalisté z Kobeřic absolvovali důležitou záchranářskou bitvu v Bruntále. Nedělní duel mohl dost napovědět o šancích obou mužstev na udržení. Hosté sice předvedli odvážný výkon, jenže body jim smolně unikly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase působili odvážnějším dojmem domácí borci, když si Kobeřice musely dávat pozor hlavně na bratrskou dvojici Kundrátků. Síť se ovšem vlnila na opačné straně. Mladíček Kubný prostrčil balon na Němčíka a ten si vychutnal gólmana Minarčíka – 0:1. O pár vteřin později se však začínalo od nuly, konkrétně po přesné hlavičce Orsága – 1:1. Bruntál vyrovnání posadilo do sedla, což potvrdil tři minuty před přestávkou. Tentokrát se do střelecké listiny zapsal Ostrák – 2:1. Do kabin tak okráčela radostněji domácí ekipa. 

 

Kobeřice zápas nezabalily ani po vyloučení Schreiera a v 83. minutě se dočkaly vyrovnání. Jan Oberherr nezištně uvolnil René Wirtha, který mazácky překonal Minarčíka – 2:2. Jejich radost ovšem měla jepičí život. Hned po rozehrávce totiž převzal míč Patrik Kundrátek a šikovně přehodil brankáře Stříbného – 3:2. Do konce střetnutí už žádná branka nepadla, a Bruntál si v záchranářském souboji připsal do tabulky velice cenné tři body a na svéího soupeře se dotáhl na rozdíl dvou bodů a konec soutěže tak bude ještě zajímavý.



Ohlasy k zápasu


MFK Bruntál
Antonín Mura (trenér): Hostující výběr sice prohrál, ale musím říct, že soupeř měl velkou kvalitu a nebýt perfektního balonu za obranu, po kterém se nám povedlo potřetí skórovat, nevím, jestli bychom zvítězili.

TJ Sokol Kobeřice
Martin Halfar (vedoucí týmu): Chyběli nám čtyři hráči základní sestavy, přesto jsme byli blízko remíze. Na velmi podmáčeném terénu se pouze nakopávalo a bojovalo. S kombinačním fotbalem to nemělo nic společného,



Sestavy


MFK Bruntál
P. Minarčík [-] - Z. Orság [-] (88. M. Cabal [-] ) , L. Češek [-] , V. Šustr [-] , M. Ostrák [-] (81. J. Blažek [-] ) , P. Kundrátek [-] , T. Němec [-] (70. R. Zatloukal [-] ) , L. Kundrátek [-] , J. Žatka [-] , J. Dohnálek [-] , J. Krajčovič [-]

TJ Sokol Kobeřice
J. Stříbný [-] - D. Boček [-] , J. Oberherr [-] , D. Janík [-] , Z. Kryštof [-] , M. Němčík [-] (41. R. Stuchlík [-] ) , P. Stuchlík [-] , J. Schreier [-] , A. Kubný [-] , R. Wirth [-] , R. Wirth [-]

ŽK: 34. T. Němec - 9. R. Wirth , 14. J. Oberherr , 40. J. Schreier , 65. Z. Kryštof , 88. D. Boček . ČK: 64. J. Schreier .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: OCHODEK Jiří - BEBENEK Petr, KUBIENA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.