4:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

24.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj přestřílel Břidličnou


Branky


23. R. Štefek , 29. J. Lampa , 64. Š. Továrek , 78. O. Matěj (p.) - 54. M. Cudrák , 80. P. Kučera , 85. M. Cudrák
0

Háj ve Slezsku začátkem minulého týdne vyloupil Polanku, čímž se správně naladil na vítěznou notu. Fotbalový orchestr domácích si střihl parádní koncert i proti Břidličné, kterou přestřílel poměrem 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný stav vydržel pouze do 23. minuty, kdy Háji vyšel nacvičený signál. Při standardce Eršila na sebe Janíček chytře natáhl dva obránce a úplně volný Štefek hlavičkoval do prázdné kasy – 1:0. O šest minut později utekl hostující defenzivě rychlonohý Dao a nesobecky naservíroval balon napříč vápnem osamocenému Lampovi – 2:0. Na přestávkovou pauzu se tak lép šlo domácí ekipě, která měla dvoubrankový náskok. 

 

Břidličná odpověděla až na začátku druhé půle zásluhou Cudráka – 2:1. Fotbalisty Háje ve Slezsku to ovšem nevykolejilo. Za dalších deset minut načechral Lampa roh přímo na Továrka, který upravil na 3:1. A když domácí kapitán Matěj z penalty potrestal ruku Břidličné uvnitř šestnáctky, tak se zdálo být hotovo – 4:1. Hosté ovšem koncovku ještě pořádně zdramatizovali. Kučera s Cudrákem se prezentovali nádhernými ranami do šibenice, jenže vyrovnat už Břidličná nestihla – 4:3. Háj si připsal tři body a v tabulce zaujímá páté místo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Háj ve Slezsku
Kamil Matěj (trenér): Nastoupili jsme proti velmi kvalitnímu soupeři, takže jsme měli ze zápasu obavy. První poločas nám vyšel, ale potom jsme si asi mysleli, že to přijde samo, což se nám vymstilo. V závěru to byly pořádné nervy.




Sestavy


TJ Háj ve Slezsku
D. Chvěja [-] - P. Dao [-] , J. Lampa [-] (73. L. Komárek [-] ) , L. Malcharek [-] , P. Konvička [-] , Š. Továrek [-] , R. Štefek [-] , I. Janíček [-] (80. R. Kolig [-] ) , Z. Eršil [-] (56. T. Trupl [-] ) , M. Vyležík [-] , O. Matěj [-]

TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - K. Kocúr [-] , H. Mensah [-] , D. Jiřičný [-] - P. Kučera [-] , M. Schreier [-] , R. György [-] , F. Kakai [-] - M. Cudrák [-] , R. Štalmach [-] (46. P. György [-] ) - D. Hoffmann [-] (76. M. Kladníček [-] )

ŽK: 84. R. Štefek , 90. M. Vyležík - 65. H. Mensah , 68. M. Cudrák , 81. F. Kakai .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - SVOBODA Marian, FUTERKO Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.