Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

24.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Orlová otočila skóre


Branky


0

Polanka neudržela své dvoubrankové vedení, které si vybudovala po prvním poločase. Orlová skóre zvrátila ve druhém dějství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se do první větší šance v 6. minutě dostal po výborném centru Uhlíka Ševčík, který však těsně minul branku domácích. O minutu později dostal žlutou kartu za faul na půlce Uher, který hasil rychlý brejk domácích po ubráněném rohovém kopu. Ve 13. minutě se měnilo poprvé skóre zápasu, kdy po krásné akci na levé straně po ose Kaluža – Uhlík a zakončení Kaluži se k odraženému míči dostal Ševčík a otevřel skóre zápasu – 0:1. O pár minut později mohlo být vyrovnáno, ale hráč domácích po rohu ve stoprocentní šanci minul hlavou koníčkem branku Řehulky. Ve 24. minutě rozhodčí odpískal po souboji a faulu Uhra v pokutovém území penaltu pro domácí, kterou však nedůraznou střelou neproměnil hráč domácích Michal Tomáš. Další výrazný moment utkání se udál ve 39. minutě, kdy Uher po druhé žluté kartě obdržel kartu červenou. Ve 42. minutě se měnilo podruhé skóre, kdy Valigůra vyřešil výborně útočnou akci a Ševčík po odraženém míči prostřelil všechno, co mu stálo v cestě – 0:2. Ve 45. minutě mohlo být po zápase, ale bohužel po brejku a výborné přihrávce od Skřehota minul o decimetry branku domácích ve stoprocentní šanci Borgosz.

 

Druhý poločas začal pro hosty nejhůře, jak mohl, kdy ve 47. minutě po zbytečné ztrátě míče od Bartoše a centru na zadní tyč snížil stav utkání Kolenko – 1:2. V 56. minutě to mohlo být opět o dvě branky ve prospěch Polanky, ale bohužel Bartoš hlavou těsně minul ve stoprocentní šanci branku Orlové. Další pohroma pro hosty přišla v 58. minutě, kdy po brejku vyřešil skvěle situaci domácí Regec a lobem překonal bezmocného Řehulku – 2:2. V 60. minutě měl zkrat v utkání Borgosz, který během jedné minuty obdržel dvě žluté karty a musel také do sprch, v tomto momentu dohrávali hosté zápas v devíti hráčích. I přesto se v 66. minutě dostal do tutové šance Valigůra, ale šanci neproměnil. Pak hosté oslabení o dva hráče podávali heroický výkon, bohužel v 80. minutě po přetaženém míči na zadní tyči otočil skóre zápasu svým druhým gólem Kolenko – 3:2. Poslední možnost, jak změnit stav utkání měl Valigůra, který však po výborném centru Kaluži potřetí ve stoprocentní šanci opět těsně minul branku domácích.

 

zdroj: http://www.fkskpolanka.cz



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Orlová - Lutyně
Milan Procházka (trenér): V poločase jsem přemýšlel, co vlastně klukům v šatně řeknu, protože většinou tam bývá mrtvo, ale naštěstí už hrál Matušík, což je hodně živý hráč," pousmál se Procházka. Ticho v kabině Orlové tedy nebylo.Dohodli jsme se s klukama na změnách, začali jsme hrát na tři vzadu a tři útočníky a řekli si, že začínáme zase hezky od začátku, že stav je prostě 0:0 a potřebujeme vyhrát poločas. Polanka najednou ztrácela, my naopak těžili z jednoduchosti. Ale nutno uznat, že šance pořád byly na obou stranách. Nás třeba podržel Polášek, který vychytal v jasné tutovce Valigůru.Zvedli jsme se neskutečně, další šance ještě zahodili, což nás na jaře docela omezuje, ale aspoň, že jsme se dneska třikrát trefili.




Sestavy


FK Slavia Orlová - Lutyně
M. Polášek [-] - T. Věčorek [-] , M. Tomáš [-] , T. Herák [-] (46. T. Botur [-] ) , J. Kolenko [-] , J. Kopel [-] , M. Široký [-] , D. Renta [-] (46. R. Novotný [-] ) , L. Regec [-] , O. Matušík [-] (72. J. Pristáš [-] ) , M. Jakubov [-] (67. A. Herák [-] )

FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - D. Uher [-] , J. Ševčík [-] , R. Bartoš [-] , D. Mašlanka [-] (59. R. Drulák [-] ) , J. Kaluža [-] , L. Uhlík [-] (74. R. Fukala [-] ) , M. Skřehot [-] , V. Borgosz [-] , M. Valigůra [-] , N. Andrýsek [-]

ŽK: 20. T. Herák , 42. M. Polášek , 45. T. Věčorek , 80. J. Kolenko , 84. M. Široký - 7. D. Uher , 44. D. Mašlanka , 58. V. Borgosz , 74. L. Uhlík , 86. N. Andrýsek . ČK: 38. D. Uher , 59. V. Borgosz .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TVRDÝ Zbyněk - LAŠTUVKA Petr, ŠIMEČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.