Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

24.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku ovládly Heřmanice


Branky


0

Heřmanice během první půle vedly o tři branky, ale Šenov dokázal snížit na rozdíl jedné branky. Na počátku druhé půle se hosté ujali vedení o dvě branky a Šenov už jen korigoval. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu mezi Šenovem a Heřmanicemi patřil jednoznačně hostující družině z Heřmanic, která domácím utekla až na rozdíl tří branek. Po dvaceti minutách hry otevřel skóre zápasu heřmanický Marek Šimáček - 0:1. Po půlhodině hry nahlédl do střelecké listiny hostující Samuel Mantey - 0:2. Prakticky hned vzápětí zarmoutil potřetí domácí defenzivu Emil Opata a zdálo se, že zápas směřuje k domácímu debaklu - 0:3. Pak ale přišly dvě chyby v hostující defenzívě, které domácí bezezbytku využili. Nejdříve se úspěšným střelcem stal Zbyněk Bednář - 1:3. Narozdíl jediného gólu na konci poločasu snižoval kapitán Radek Beránek - 2:3.

 

Úvod druhého dějství patřil opět Heřmanicím, které hned po třech minutách druhé půle znovu svému soupeři odskočily díky Patriku Schearzovi na rozdíl dvou branek - 2:4. V následujícím průběhu hry měly Heřmanice hru pod kontrolou, ale Šenov nadále bojoval, a v 72. minutě dostal možnost zahrávat pokutový kop, který s přehledem proměnil Zbyněk Bednář - 3:4. Šenov pak vrhl všechny své síly do útoku a snažil se dlouhými nakopávanými balony překonat hostující defenzivu. Heřmanice ale závěr zápasu odbojovaly a těsnou výhru už dokázaly udržet a připsat si tři body. 



Ohlasy k zápasu



FC Heřmanice Slezská
Kamil Půda (kapitán): Musím pochválit nás tým za bojovnost a odhodlání, kdy už jsme nějaký takový zapas potřebovali, aby jsme se chytli a poradně zabojovali.



Sestavy


SK Šenov
J. Janča [-] - L. Svoboda [-] , D. Klimša [-] (88. M. Vedlich [-] ) , O. Habernal [-] , M. Aniol [-] (67. D. Vodák [-] ) - J. Hanauer [-] , M. Maleňák [-] , M. Koďousek [-] , R. Bednář [-] (78. J. Smetana [-] ) , R. Beránek [-] - Z. Bednář [-] -

FC Heřmanice Slezská
J. Andrejko [-] - S. Mantey [-] (89. J. Schwarz [-] ) , D. Mlčoch [-] (75. A. Effa [-] ) , M. Šimáček [-] , D. Fojtík [-] , K. Půda [-] (90. J. Gazdík [-] ) , J. Hetto [-] , E. Opata [-] , V. Potůček [-] , P. Schwarz [-] (88. D. Fedák [-] ) , O. Strojek [-]

ŽK: 35. R. Bednář , 69. M. Koďousek - 28. D. Mlčoch , 34. K. Půda , 84. V. Potůček , 88. P. Schwarz .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: JURČEK Ondřej - SIVERA Jan, LUKAŠÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.