1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov vydřel výhru a pokračuje ve vítězné sérii


Branky


0

Rozhodující trefu utkání zařídil kanonýr Jakub Hrubý deset minut po přestávce. Krnov tak vyhrál šesté ze sedmi utkáních hraných na jaře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnov, kterému se na jaře nebývalé daří, změřil tentokrát síly s Dětmarovicemi, kterým se podařilo minulý zápas zcela vygumovat ofenzivu prvního celku tabulky z Bohumína. V obraně hostů kraloval v první půli Hrtánek, který dokázal elimonovat krnovskou útočnou sílu. V prvním dějství se Krnov, i když byl opticky lepším týmem, prakticky k ničemu nedostal, a jejich ofenzivní síla končila jen před pokutovým územím Dětmarovic. Na přestávkovou pauzu tak odcházely obě družiny za bezbrankového stavu. 

 

Po změně stran se už krnovská družina dokázala do šancí dostat. V první šanci se objevil Adam Ondra, ale svou příležitost zahodil. Klíčový okamžik zápasu tak přišel deset minut po startu druhého dějství. K míči se dostal kanonýr Jakub Hrubý, který postupoval sám na brankáře Kotrlu a dokázal potvrdit pověst snajpra - 1:0. Do konce zápasu se ještě krnovští dokázali dostat do tří šancí, ale dětmarovický strážce svatyně Kotrla držel naději svého klubu na vyrovnání. Na druhé straně ale Dětmarovice nedokázaly nic kloudného vymyslet. Probít se do krnovského pokutového území bylo nad jejich síly. Jejich snaha končila jen před domácím vápnem. Krnov tak hubené vítězství udržell a připsal si šestou jarní výhru.  



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov
Marek Koraba (předseda, krnovsky.,denik.cz): Zápas ale nakonec proběhl na té přírodní, mohli jsme nastoupit na hlavním hřišti, protože trávník stihl proschnout. Technické služby navíc na obou hřištích odvedly velký kus skvělé práce.

SK Dětmarovice
Josef Jadrný (trenér, karvinsky.denik.cz): Soupeř začal sázet na místní hráče, odchovance, dělají to tam dobře. My se snažili opět o svědomitou práci v obraně, kde vynikal Hrtánek, ale takového hráče bych potřeboval naklonovat. Aspoň jednoho do každé řady. V útoku nám chybí zkušenost. Nějaký bijec, rutinér, který by měl dobrý výběr místa. Na góly se strašně nadřeme. Sice neprohráváme o čtyři góly, obrana nám funguje, ale body nesbíráme. Nicméně bojovat budeme až do konce.



Sestavy


FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - J. Hrubý [-] (89. J. Zetek [-] ) , M. Havlíček [-] , J. Šimčík [-] (65. P. Simichanidis [-] ) , D. Mrukvia [-] , J. Houdek [-] , A. Ondra [-] , T. Moravec [-] , M. Daříček [-] , A. Golias [-] (70. Š. Ondra [-] ) , M. Čanecký [-]

SK Dětmarovice
A. Kotrla [-] - J. Káňa [-] (83. J. Ligocký [-] ) , Z. Holý [-] , P. Zahatlan [-] , T. Hrtánek [-] - M. Macko [-] , L. Ligocký [-] (73. P. Popek [-] ) , N. Derík [-] , P. Beilner [-] - M. Ristovský [-] , L. Kurušta [-]

ŽK: 88. D. Mrukvia - 39. P. Zahatlan , 48. M. Macko .
Počet diváků: 375. Rozhodčí: LALÍK David - FAJKUS Josef, LAŠTUVKA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.