2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heřmanice udeřily na začátku a na konci zápasu


Branky


4. K. Půda , 87. K. Půda
0

Oba góly dal heřmanicku kanonýr Půda a uchoval Heřmanice v boji o postup. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Heřmanic přijela Orlová, která neustále bojuje o záchranu v krajském přeboru. Už ve 2. minutě mohla jít Orlová do vedení, ale Renta svůj samostatný nájezd zakončit nedokázal. A platilo okřídlené nedáš dostaneš. Ve 4. minutě chybovala orlovská defenzíva, a její chyby bezezbytku využil Kamil Půda, který poslal domácí družinu do vedení - 1:0. V daším průběhu zápasu se Orlová snažila hrát fotbal, a Heřmanice spíše nakopávaly míče na své útočníky. Orlové však chyběla finální přihrávka. Orlová se do nějakých šancí dokázala propracovat. V samostatném nájezdu nejdřívě zaváhal Renta, kterého vylapal brankář Andrejko. O chvíli později se podobně vedlo i kanonýrovi Kopelovi, který si rovněž vylámal zuby na skvělém Andrejkovi. Kopel se dostal rovněž i k nebezpečné hlavičce, ale ani tady nesemířil mířidla přesně. Orlová pak vrhla všechny své síly do útoku a v její defenzívě se otevírala okénka. Do otevřené obrany vtrhl tři minuty před koncem domácí Kamil Půda, a pojistil vedení domácí družiny - 2:0. Heřmanice si pak už v závěru utkání v pohodně dokračely za třemi body. Orlová prohrou nadále tone v sestupových starostech. Heřmanice nadále živí naději na postup do divize. 



Ohlasy k zápasu



FK Slavia Orlová - Lutyně
Milan Procházka (trenér, karvinsky.denik.cz): Zase jsme nehráli špatně, určitě jsme byli herně lepší, jenže fotbal se hraje na góly a na body. Ne na umělecký dojem. My jsme hráli fotbal, zatímco Heřmanice nakopávanou. Schází nám finální přihrávka, s tím ale tak trochu souvisí i absence nějakého vůdčího typu. Potřeboval bych do týmu někoho, kdo by uměl ostatní dirigovat. My sice hrajeme, ale moc na sebe nemluvíme. Byl to zajímavý fotbal. My jsme to pak otevřeli, riskovali vzadu jen se třemi hráči a ke konci dostali do otevřené obrany druhý gól. Ten už ale nic neřešil.



Sestavy


FC Heřmanice Slezská
J. Andrejko [-] - R. Koval [-] , D. Mlčoch [-] (84. P. Schwarz [-] ) , D. Fojtík [-] , O. Strojek [-] (66. A. Effa [-] ) , K. Půda [-] (88. J. Schwarz [-] ) , J. Hetto [-] , E. Opata [-] (88. D. Fedák [-] ) , V. Potůček [-] , S. Mantey [-] (88. J. Stránský [-] ) , M. Šimáček [-]

FK Slavia Orlová - Lutyně
M. Polášek [-] - T. Věčorek [-] , J. Vybíral [-] (55. J. Pristáš [-] ) , T. Herák [-] (77. A. Malík [-] ) , J. Kolenko [-] , J. Kopel [-] , M. Široký [-] , D. Renta [-] , L. Regec [-] (68. R. Novotný [-] ) , R. Kroček [-] (62. T. Botur [-] ) , M. Jakubov [-]

ŽK: 75. A. Effa - 44. M. Široký , 74. T. Věčorek , 79. J. Kolenko .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: ČUBA Daniel - OPĚLA Robin, ČECHÁČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.