1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2017 17:00

23.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čeladná utržila doma čtyřku od Bílovce


Branky


0

Čeladná doma nestačila na Bílovec, kterému podlehla poměrně jednoznačně 1:4. Více o průběhu zápasu se dozvíme v reportu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čeladenští hráči nehráli již dvě kola, a tak chtěli fanouškům nabídnout pohledný zápas. Snad je svazovala tréma....! V každém případě hosté zahrozili již ve 4. minutě ,když se dostávají do přečíslení před Hlaváče, jejich střela končí vedle tyče. Čeladná se dostává poprvé do akce až v 17. minutě k dyž Walder čepuje do vápna, hlavička mířící na bránu, hosté odvrací. Poté v rozmezí dvaceti minut přišla ukázka zahozených šancí. Nejprve Walder po chybě obrany se dostává sám před bránu, jeho zakončení brankář chytá. Do dvou šancí po sobě se dostává nejlepší střelec Čeladné Padych ,ovšem ani on tváří v tvář gólmanovi nepromněňuje!! Sílící tlak vystupňoval tvrdou střelou Martin Váňa. Hosté vyhrávají na konci poločasu souboj v šestnástce domácích a pohotová hlavička Pavlíka znamená vedení hostů na 0:1!

 

Domácí nastupují do druhého poločasu aktivněji. V 47.minutě Váňa nastřeluje tyč. V 55. minutě přišel nesmylsný faul obrany a byl nařízen pokutový kop. Hosté si upevňují Semanem vedení 0-2!. Domácí se ale nevzdávají a další šanci na zvrat má opět Padych, ovšem jeho pokus ve skluzu vyráží výborný brankář hostí. Kontaktní gól přišel až v 61. minutě, když Martin Váňa zahrává standardní situaci. Do vápna poslal nákop a Řehák hlavou umísťuje do sítě 1-2!. V 68. minutě se Čeladenští opět radují, bohužel branka pro domnělý ofsajd nebyla uznána! Trest přišel v 71. minutě, když po dalším brejku zvyšují Bílovečtí Pavlíkem na 1-3! Pokusy Váni a Padycha na konci zápasu byly jen slabou náplastí na celkový výsledek. Hosté již v nastaveném čase dávají další úder, když se úspěšným střelcem stal Moučka 1-4!!!      

 

text zdroj: http://www.skceladna.cz         



Sestavy


SK Beskyd Čeladná
J. Hlaváč [-] - M. Jaroš [-] , J. Strohalm [-] (36. J. Drevňák [-] ) , M. Pliska [-] (55. V. Řehák [-] ) , A. Taraba [-] - M. Váňa [-] , T. Baran [-] , O. Walder [-] , K. Surovec [-] (46. M. Šimák [-] ) , M. Váňa [-] - J. Padych [-] -

FC Bílovec
R. Jaška [-] - T. Malina [-] , M. Raszyk [-] , D. Ondruš [-] , P. Žídek [-] , L. Černín [-] , J. Vaněk [-] (74. M. Marák [-] ) , H. Seman [-] , A. Dluhoš [-] (71. D. Dluhoš [-] ) , O. Pavlík [-] (90. P. Moučka [-] ) , K. Kotrla [-]

ŽK: 55. T. Baran , 58. A. Taraba , 65. J. Drevňák , 80. J. Padych - 60. M. Raszyk , 81. D. Ondruš , 88. D. Dluhoš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bebenek Petr - FUTERKO Martin, SVOBODA Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.