Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2017 17:30

22.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čeladná přestřílela Kobeřice


Branky


0

Diváci viděli devět branek, z toho pět dali domácí a hosté jen čtyři. Report z pohledu Čeladné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci, kteří nepřišli na utkání mohou litovat. Hrálo se na obě strany a padlo devět gólů. Jako první po ztrátě míče se ujímá vedení hostující celek již v 1. minutě, když se úspěšným střelcem stává Šimeček - 0:1. Domácí srovnávají v 10. minutě, když Badura vyváží míč po lajně, předává Walderovi, ten centruje před bránu a dorážka Řeháka mění skóre 1:1. Ne na dlouho, 13.minuta - domácí faulují před pokutovým uzemím, Kobeřice zahrávají standardku, Juras vyráží, na dorážku Robina Wirtha je krátký 1-2. Další zvrat nastal o dvě minuty později, když Čeladná zahrává rohový kop, nejvýš vyskakuje Pliska a opět změna ve skóre 2:2. Sotva hosté rozehráli, míč v 17.minutě se po chybě dostává k Padychovi, který si po zpracováni prsou a z otočky dvaceti metrů tvrdou střelou strhává vedení na stranu Čeladné 3:2. Hosté na konci poločasu mohou srovnat, Jurasova robinzonáda je proti..

 

Druhý poločas začínají lépe hosté, když po brejku v 46.minutě srovnávají skóre Kryštofem na 3:3. Obrovskou příležitost má Walder, bohužel dorážka míří vedle tyče. Souhru bratří Váňů ukazují v 50. minutě, když starší Marek posílá uličkou na Martina, který díky své technice obchází tři obránce a z úhlu dáva za gólmana 4:3. Druhou branku Padycha sledujeme v 70. minutě, když po lobu Váni, volí střelu kolem tyče a zvyšuje vedení na 5:3. Čeladná může pojistit vedení v 75. minutě, ale střela Jaroše místo do brány míří nad. Pořekadlo nadáš dostaneš se potvrzuje o chvilku nato. Před Jurasem se dělá závar a ze skrumáže hosté snižují Stuchlíkem - 5:4. Celek z Kobeřic ukázal, jak se má hrát o záchranu, diváci odcházeli spokojeni, padlo hodně gólů ,body zůstavají doma. 

 

zdroj: http://www.skceladna.cz



Sestavy


SK Beskyd Čeladná
O. Juras [-] - M. Jaroš [-] , V. Čáp [-] (80. J. Strohalm [-] ) , M. Pliska [-] - M. Váňa [-] , M. Šimák [-] , M. Váňa [-] - O. Walder [-] (67. T. Baran [-] ) , V. Řehák [-] (76. K. Surovec [-] ) - M. Badura [-] , J. Padych [-] (89. A. Taraba [-] )

TJ Sokol Kobeřice
J. Stříbný [-] - D. Žmolík [-] , J. Oberherr [-] (82. A. Kubný [-] ) , D. Janík [-] , Z. Kryštof [-] (82. R. Stuchlík [-] ) , P. Stuchlík [-] , J. Schreier [-] , R. Wirth [-] , R. Wirth [-] , L. Pavlíček [-] , A. Šimeček [-]

ŽK: 42. M. Váňa , 57. M. Badura - 36. J. Schreier , 67. A. Šimeček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - JAHODA Kamil, ŠIMEČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.