1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Krnov vyhrál nejtěsnějším rozdílem


Branky


0

Klíčový okamžik zápasu přišel těsně před přestávkou, když se do listiny střelců zapsal domácí Mrukvia. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnov hostil v dalším domácím utkání zachraňující se Orlovou. Úvod utkání výrazně ovlivnilo počasí, kdy v prvních dvaceti minutách zesílil vítr ve skoro vichřici a to velice ztížilo domácím veškeré rozehrávky, čehož využívala Orlová k tlaku. Dosáhla dokonce na vstřelení branky, bohužel pro ně však z metrového ofsadju, který neunikl asistentovi na pomezí. Naštěstí po půlhodině utkání se vyčasilo a mohl se začít hrát fotbal. Zejména Krnov se do svého soupeře zaskousl a zamkl jej na jeho polovině. Poslení pětiminutovka prvního poločasu patřila zcela jednoznačně Krnovu. Nejprve ve 40. minutě zaběhl za obranu Orlové krajní obránce Mrukvia, dostal míč od Adama Ondry a bezpečně zavěsil do pravé "šibenice" - 1:0. Hned o dvě minuty později mohlo být na krnovském hřišti ještě veseleji, ale prudká střela Čaneckého skončila pouze na tyči brankáře Poláška. Vše vyvrcholilo v poslední minutě prvního poločasu, kdy se krásně uvolnil Simichanidis a našel před odkrytou bránou zcela volného Hrubého, který však ještě dnes neví, jak mohl z půl metru překopnout prázdnou bránu. Tato obrovská příležitost ukončila první poločas. 

 

Do druhého poločasu vstoupila lépe Orlová, ale narážela na velmi dobrou obranu domácích, kteří naopak vyráželi k rychlým brejkům, žádný však neproměnili. Největší šanci na vyrovnání měl stoper Kolenko, jeho hlavičku v 75. minutě však vykopl z brankové čáry Daříček. Oslabená krnovská sestava o čtyří hráče základní sestavy již dále Orlovské do žádných větších šancí nepustila a zaslouženě brala všechny body, i když pouze nejtěsnějšínm rozdílem. Ale tři body zůstaly doma a Krnov jíž zcela jistě unikl případným záchranářským starostem. 

Příští týden Krnov zajíždí na hřiště Šenova, který určitě bude v boji o záchranu nepříjemným soupeřem, ale Krnov by rád natáhl vítěznou jarní sérii, kdy vede jarní tabulku soutěže. 

 

Autor: Marek Koraba



Ohlasy k zápasu



FK Slavia Orlová - Lutyně
Milan Procházka (trenér, moravskoslezsky.denik.cz): Šedesát minut jsme měli více ze hry, ale zakončení je náš velký problém.Na soupeře jsme byli připraveni, věděli jsme, že hraje defenzivu a křížné balony. Hodně čeká na brejky a to mu vyšlo i s námi, protože kluci prostě nejsou schopni vymyslet v koncovce něco překvapivého, co by soupeře zaskočilo.O štěstí to není. Je to o neumění našich hráčů počínat si v koncovce chytře. Nikdo na sebe nevezme tu zodpovědnost. Pořád jim říkám, aby u toho přemýšleli. Škoda, že v týmu nemáme žádného hráče, který by ostatní seřval. Nikdo tomu nedává tu správnou myšlenku.



Sestavy


FK Krnov
J. Řeháček [-] - J. Hrubý [-] , M. Havlíček [-] , Š. Ondra [-] (78. J. Šimčík [-] ) , D. Mrukvia [-] , J. Houdek [-] , A. Ondra [-] , T. Moravec [-] (89. A. Golias [-] ) , M. Daříček [-] , P. Simichanidis [-] , M. Čanecký [-] (82. M. Pučan [-] )

FK Slavia Orlová - Lutyně
M. Polášek [-] - T. Věčorek [-] , M. Jakubov [-] (75. L. Regec [-] ) , M. Tomáš [-] , J. Pristáš [-] (53. D. Renta [-] ) , T. Herák [-] , J. Kolenko [-] , J. Kopel [-] , M. Široký [-] , J. Vybíral [-] (58. A. Herák [-] ) , R. Schimke [-]

ŽK: 52. M. Čanecký - 64. D. Renta , 67. M. Jakubov , 68. M. Široký , 90. J. Kolenko , 92. J. Kopel .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: POTIOREK Aleš - ŠVEC Marek, OPĚLA Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.