0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2017 15:00

21.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj vraždil šance


Branky


0

Fotbalisté Háje ve Slezsku vyrazili do Českého Těšína již v pátek a změna termínu jim viditelně svědčila. Hosté po většinu zápasu dominovali, jenže jaksi jim zvlhl střelecký prach. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mezi hájecké tyče se ve svátečním odpoledni postavil mladíček Chvěja, který ovšem zůstával většinu času bez práce. První sice čtvrthodina zápasu patřila domácí družině, která si vypracovala jednu nadějnou pozici, ale Lojek místo příhrávky na lépe stojícího Kišku, volil střelu, která mířila vysoko nad branku. Poté se hra začala vyrovnávat a dokonce Háj byl o něco lepším týmem.  Háj se zjevil v první šanci ve 22. minutě, ale  Továrek se poprvé drbal za ušima, když po průniku Janíčka přepálil břevno. Vzápětí se hnal do šance Dao, jenže místo pohotového zakončení přihrával na paty Eršilovi. O chvíli později se Janíček prezentoval dalším odvážným průnikem a dobře postavený Lampa minul o pět čísel vzdálenější tyčku. 

 

Hostující družina bohužel nevylepšila mušku ani po přestávce. Opět první čtvrthodina patřila Těšínu, ale pak znovu byl lepším mančaftem Háj. Dvakrát se znovu hlásil o slovo Lampa, ale ani v jednom případě netrefil domácí kasu. Poté se pověsil do vzduchu Továrek, jenže rovněž jeho hlavička letěla kousek vedle, takže se páteční duel obešel bez vítěze.



Ohlasy k zápasu


FK Český Těšín
Richard Beneš (trenér, karvinský.denik.cz): Podle představ vypadalo jen prvních patnáct minut. Tam jsme dobře kombinovali a měli šanci. Háj nás začal přehrávat uprostřed zálohy, vyhrával osobní souboje a dostával se dopředu s balonem. My můžeme poděkovat slušné obraně, hlavně Gradkovi mezi tyčemi a Racovi za řízení defenzivy. Bohužel směrem dopředu to bylo jalové, a tak je jediným pozitivem utkání opravdu jen to čisté konto.

TJ Háj ve Slezsku
Kamil Matěj (trenér): Bod je pro nás málo. Kdybychom vyhráli tříbrankovým rozdílem, nikdo by se nemohl divit. Kluci předvedli kvalitní výkon, ale prostě se nám momentálně nedaří střílet góly. Tohle je náš největší problém.



Sestavy


FK Český Těšín
B. Gradek [-] - J. Lojek [-] (89. A. Fizek [-] ) , D. Michalisko [-] (65. F. Hradečný [-] ) , A. Malyjurek [-] , S. Zogata [-] (73. D. Konečný [-] ) , J. Kupczak [-] , M. Sostřonek [-] , P. Kiška [-] , I. Kantor [-] (84. D. Bolek [-] ) , O. Popelka [-] , L. Rac [-]

TJ Háj ve Slezsku
D. Chvěja [-] - L. Malcharek [-] , P. Konvička [-] , Š. Továrek [-] , R. Štefek [-] , I. Janíček [-] , Z. Eršil [-] , J. Lampa [-] (83. L. Komárek [-] ) , P. Dao [-] (84. T. Trupl [-] ) , M. Vyležík [-] , O. Matěj [-]

ŽK: 6. L. Rac , 58. J. Lojek , 82. J. Kupczak - 45. J. Lampa .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: LAŠTUVKA Petr - VIŠČOR Michael, FAJKUS Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.