1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

20.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těšín si odváží bod z Bruntálu


Branky


0

Do vedení šli hosté, ale Bruntál ještě do poločasu srovnal. Pak se už nic nestalo a zápas skončil remízou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K dalšímu utkání v boji o záchranu se na kočovském hřišti představil Český Těšín.
Domácí se do soupeře pustili hned od začátku a drželi míč na svých kopačkách.
Hosté hráli zataženi na vlastní polovině a spoléhali především na rychlé protiútoky a standardní situace. Po jedné takové se hosté prosadili hlavou, ale naštěstí pro domácí trefili jen boční tyč. Toto varování domácí tým ještě více nabudilo a začali hosty mačkat na jejich polovině, vytvořili si i několik slibných situací, ale branku se jim vstřelit nepodařilo.

 

Naopak to byli hosté, kteří svoji druhou návštěvu na domácí polovině proměnili ve vedoucí branku. Šibenici Minarčíkovi branky vymetl ve 23.minutě hostující Kiška. Bruntálští pokračovali i přes nepříznivý vývoj utkání v aktivní hře, byli lepším týmem a ve 36.minutě se dočkali zaslouženého vyrovnání, když se křižnou střelou prosadil Lukáš Češek. To bylo v prvním poločase vše.

 

Po změně stran se domácí snažili strhnout vítězství na svoji stranu, ale naráželi na dobře organizovanou obrannou hráz hostí a výborného brankáře. Mimo několika střel ze střední vzdálenosti se domácí dostali i do jedné obrovské příležitosti, kdy po rohovém kopu pálil Orság, jeho střelu však hostující brankář reflexivně zlikvidoval na brankové čáře. Hosté nadále spoléhali na brejkové situace, ale do vážnějšího ohrožení domácí svatyně se nedostali. V závěru utkání vrhli bruntálští všechny síly do útoku a dostali se do tlaku. Bohužel i díky přehlédnuté ruce hostů v pokutovém území se jim však vítěznou branku vstřelit nepodařilo.

 

zdroj: http://www.fcsobruntal.cz



Ohlasy k zápasu



FK Český Těšín
Richard Beneš (trenér, pro karvinsky.denik.cz): Když už strávíme celou neděli na cestách s fotbalem, tak ať máme aspoň něco. Musím pochválit Sosu (Michala Sostřonka), který jich uhrál bezpočet. Bylo tam fakt úzké hřiště, snad ještě užší než v Čeladné, což jsem se sám divil, že to vůbec jde. Důležité tak bylo nepropadnout v souboji a nevytvořit přečíslení. Pomohl i Racek (Lukáš Rac), který snad neprohrál hlavičkový souboj. I díky tomu jsme už neinkasovali.



Sestavy


MFK Bruntál
P. Minarčík [-] - J. Blažek [-] , Z. Orság [-] , L. Češek [-] , V. Šustr [-] , M. Ostrák [-] , P. Kundrátek [-] , L. Kundrátek [-] , J. Žatka [-] (69. T. Němec [-] ) , J. Dohnálek [-] , J. Krajčovič [-]

FK Český Těšín
B. Gradek [-] - J. Lojek [-] , D. Michalisko [-] (63. D. Konečný [-] ) , A. Malyjurek [-] , S. Zogata [-] , J. Kupczak [-] , M. Sostřonek [-] , P. Kiška [-] (79. P. Matuszek [-] ) , I. Kantor [-] , O. Popelka [-] , L. Rac [-]

ŽK: 33. V. Šustr - 67. M. Sostřonek .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: ŠABACKÝ Filip - ČECHÁČEK Petr, JURČEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.