M. Ronec 11.
L. Kurušta 75. (vl.)
M. Ronec 78.
3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

20.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílovec těsně porazil Dětmarovice


Branky


11. M. Ronec , 75. L. Kurušta (vl.) , 78. M. Ronec - 47. P. Beilner , 60. P. Beilner
0

V zápase se uskutečnil dvojí obrat. Nejdříve obrátily skóre Dětmarovice. Pak se stejný kousek povedl domácímu Bílovci, který už své vedení udržel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Bílovce přijely Dětmarovice, a i když prohrály, za svůj výkon se stydět nemusely.Bílovečtí zhruba před dvěma stovkami diváků již v 10. minutě otevřeli skóre zápasu, kdy odražený balón napálil za šestnáctky do hostující svatyně Ronec - 1:0. O Chvíli později se zjevil sám  před hostujícím brankářem Pěla, ale mířil napálil jen hostujícího brankáře Kotrlu. Hosté z Dětmarovic pak začali postupně být aktivnější, ale vyložené šance si vytvářet nedokázali a jejich snaha se rozbíjela před domácí šestnáctkou.

 

Domácím ale hrubě nevyšel ůvod druhého poločasu, když Žídek zahrál těžkou malou domů ke svému gólmanovi. Jaška ve složité situaci nastřelil dotírajícího soupeře a odražený balón pak usměrnil do sítě Beilner - 1:1. Tentýž plejer se pak opřel do míče i po hodině hry a Dětmarovice se podařil obrat ve skóre - 1:2. V závěrečné čtvrthodině však Bílovec skóre obrátil. Nejprve zahrával standardku Ondruš, po jehož centru si Kurušta srazil neštastně míč do vlastní branky - 2:2. O tři minuty později rozjel klíčovou akci Bílovce Ondruš, jenž našel Adama Dluhoše, který míč prostrčil k Roncovi a bílovecký kapitán dokonal obrat - 3:2.



Ohlasy k zápasu


FC Bílovec
Tomáš Černín (trenér, novojicinsky.denik.cz): Vítězství jsme spíše utrpěli, protože to byl z naší strany špatný výkon. Chyběl pohyb a možná kromě prvních patnácti minut jsme se nedokázali dostat do hry. O poločase jsme si řekli, že se musíme zvednout a zlepšit kombinaci, ale pořád to nebylo ono. Pozitivem je, že jsme zápas zvládli otočit a závěr už jsme bojovností zvládli, ale zatím to byl náš nejhorší jarní zápas.

SK Dětmarovice
Josef Jadrný (trenér, karvinsky.denik.cz): Z první střely Bílovce na bránu dostaneme gól, pak si dáme vlastňáka a nakonec tohle. Přitom na míči jsme byli lepší než soupeř. Hrát takhle proti Šenovu, tak jsme s ním v životě nemohli prohrát.



Sestavy


FC Bílovec
R. Jaška [-] - T. Malina [-] (67. O. Pavlík [-] ) , M. Raszyk [-] , P. Moučka [-] , J. Tomášek [-] , P. Žídek [-] , K. Kotrla [-] (92. D. Dluhoš [-] ) , M. Pěla [-] (75. A. Dluhoš [-] ) , M. Ronec [-] , H. Seman [-] (67. M. Marák [-] ) , D. Ondruš [-]

SK Dětmarovice
A. Kotrla [-] - M. Ristovský [-] (84. J. Káňa [-] ) , P. Beilner [-] , M. Macko [-] , L. Kurušta [-] , T. Hrtánek [-] , N. Derík [-] , J. Hurník [-] (57. P. Popek [-] ) , P. Zahatlan [-] , T. Mleziva [-] , M. Stanowski [-]

ŽK: 40. D. Ondruš , 80. A. Dluhoš , 80. J. Tomášek - 78. A. Kotrla . ČK: 80. T. Mleziva .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: VOJKOVSKÝ Michael - PICMAUS Jiří, ŠVEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.