R. Wirth 42. (p.)
A. Oberherr 83.
2:5
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

20.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice lacino inkasovaly


Branky


42. R. Wirth (p.) , 83. A. Oberherr - 25. P. Kučera , 27. P. Kučera , 62. K. Kocúr , 65. P. Kučera , 92. P. Kučera
0

Fotbalisté Kobeřic si v minulých kolech trošku překvapivě poradili s Heřmanice a Polankou, takže rovněž do souboje s Břidličnou vstupovali s tříbodovými plány. Hosté naopak vršili porážky, což dost snižovalo jejich šance. Domácí bohužel v nedělním odpoledni obdrželi nechtěnou lekci z produktivity.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kamrádovi hoši se na začátku do svého soupeře pořádně zakousli, jenže příležitosti Robina Wirtha anebo Žmolíka se nesetkaly s gólovou odezvou. Břidličná se naopak mohla opřít o střelecké kvality Kučery, který nejprve skóroval z trestňáku (0:1), aby vzápětí chytře přehodil brankáře Štencka (0:2). A aby toho nebylo málo, tak ještě hostující Kocúr rozezvonil břevno. Kobeřice ale povzbudila až 42. minuta, kdy se po ruce Kakaie pískala penalta a René Wirth snížil na 1:2. 

 

Po vyrovnání pak toužil především Robin Wirth, jenže gólman Zifčák mu pokaždé vystavil stopku. Další pohroma se na Kobeřice snesla v 62. minutě, a to z kopačky Kocúra – 1:3. Hosté se pak soustředili čistě na brejky, při nichž řádil jako utržený ze řetězu čtyřgólový bomber Kučera. Mezi jeho trefy se ještě vklínila nádherná branka Bočka, který po rohu Žmolíka vystřihl učebnicové nůžky. Tohle však byla pouze slabá náplast na domácí bolístku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice
Martin Halfar (vedoucí mužstva, pro regionopavsko): Kluci podali kvalitní výkon, ale tentokrát se nám bohužel lepila smůla na paty. Soupeře jsme chvílemi pořádně mleli, jenže trápili jsme se v koncovce. Břidličné tam naopak spadlo úplně všechno, do čeho kopla. Jinak hosté hrozili pouze z brejků a standardek. Byl to opravdu smolný zápas.




Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
M. Štencek [-] - D. Žmolík [-] , J. Oberherr [-] (71. D. Boček [-] ) , D. Janík [-] , Z. Kryštof [-] , P. Stuchlík [-] , J. Schreier [-] , R. Wirth [-] , R. Wirth [-] , L. Pavlíček [-] (71. M. Němčík [-] ) , A. Šimeček [-]

TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - D. Jiřičný [-] , H. Mensah [-] , K. Kocúr [-] - P. Kučera [-] , R. György [-] , M. Schreier [-] , F. Kakai [-] - P. György [-] , M. Cudrák [-] (88. P. Chmelař [-] ) , R. Štalmach [-] (82. M. Minich [-] ) -

Počet diváků: 235. Rozhodčí: ČUBA Daniel - OPĚLA Robin, KRET Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.