1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

20.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj spílal rozhodčímu


Branky


0

Háj ve Slezsku se v dalším mistrovském kole střetl před vlastními fanoušky s rozjetým Krnovem, který si dělal zálusk na další soutěžní body. Domácí ovšem nepatří k žádným ořezávátkům, takže sobotní utkání slibovalo nesmírně zajímavou podívanou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Předzápasové prognózy se bohužel nepotvrdily. Během úvodní pětačtyřicetiminutovky zaujal pouze roh hájeckého Janíčka, po němž Lampa rozkymácel břevno. Poté se domácí poprvé zlobili na rozhodčího Lakomého, který neohodnotil zákrok na Štefka jako penaltový. 

 

Krnov trpělivě vyčkával na svou příležitost do 51. minuty. Vyležík chtěl nasadit protihráči housle, což mu samozřejmě nevyšlo, hosté podnikli smrtící kontr a mladíček Houdek trestal – 0:1. Vyrovnání viselo ve vzduchu při průnicích Továrka s Daem, ale krnovská svatyně odolala. Háj stále mačkal svého soupeře jako citron, jenže po dlouhém autu Konvičky a ruce hostů mu sudí Lakomý upřel další pokutový kop. Domácí se tedy dočkali až v 78. minutě, kdy potěšil fotbalové fajnšmekry Továrek – 1:1. Závěr ovšem Háji pořádně zhořkl. Nejprve se domácí po stažení Daa opět marně dožadovali pentle, aby jejich zlobu ještě znásobila trefa krnovského Simichanidise z 90. minuty – 1:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Háj ve Slezsku
Kamil Matěj (trenér): Proti výkonu rozhodčího podáváme oficiální protest, protože jsme měli kopat tři penalty. Jinak jsme si na začátku vytvořili velký tlak, ale Krnov postupně hru vyrovnal. Přesto jsme měli zvítězit. Více starostí mi ale dělá naše rozrůstající se marodka.

FK Kofola Krnov
Jakub Houdek (hráč, bruntalsky.denik.cz): Když jsme jeli k zápasu, kluci mi říkali, že se tam snad nikdy nevyhrálo. O to víc mě těší, že se to povedlo zlomit.Během úvodních dvaceti až třiceti minut nás domácí přimáčkli, skutečně nás dost tlačili. Hrajeme defenzivní fotbal z bloku a vyrážíme do rychlých protiútoků. S postupem času ale tlak Háje ustal a hra se vyrovnala. Podařilo se nám vsítit první branku, domácí sice srovnali, ale nám se v devadesáté minutě povedlo rozhodnout.



Sestavy


TJ Háj ve Slezsku
P. Hladký [-] - P. Konvička [-] , R. Staníček [-] (42. Š. Továrek [-] ) , R. Štefek [-] , I. Janíček [-] , P. Dao [-] , Z. Eršil [-] , J. Lampa [-] (85. L. Komárek [-] ) , M. Vyležík [-] , O. Matěj [-] , R. Kolig [-] (26. L. Malcharek [-] )

FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - J. Hrubý [-] (88. A. Golias [-] ) , M. Havlíček [-] , J. Šimčík [-] (73. Š. Ondra [-] ) , D. Mrukvia [-] , J. Houdek [-] , A. Ondra [-] (65. P. Simichanidis [-] ) , T. Moravec [-] (90. M. Pučan [-] ) , M. Daříček [-] , L. Pella [-] , M. Čanecký [-]

ŽK: 82. M. Vyležík , 90. L. Malcharek - 61. D. Mrukvia .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LAKOMÝ Tomáš - TVARDEK Erik, LAŠTUVKA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.