2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby nemělo vítěze


Branky


0

Očekávané okresní derby přilákalo do ochozů téměř tisícovku diváků a ti viděli oboustranně opatrný začátek.
Bruntálští drželi míč na svých kopačkách a domácí pouze čekali na rychlý protiútok. Atraktivního fotbalu ani šancí k vidění příliš nebylo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půl hodině hry se však po pěkné akci Orsága ocitl v šanci Ostrák, jeho střelecký pokus ale zablokoval domácí Čanecký. Za dalších pět minut se do další slibné příležitosti dostával Orság, ale při zpracování přihrávky mu míč odskočil a bylo po šanci. Také domácí zahrozili, když si mezi bruntálské stopery naběhl rychlonohý Šimčík, ale své šance se zalekl a k zakončení se nedostal. Asi největší příležitost prvního poločasu měl na hlavě Ostrák, který si ideálně naběhl na centr z volného přímého kopu, jenže zblízka branku domácích netrefil.
Do kabin se šlo tedy bez branek.

 

Druhý poločas pokračoval v duchu toho prvního. Domácí čekali na chybu hostů a ti bušili do krnovských vrat. Nakonec se dříve dočkali domácí. Po chybě v rozehrávce hostů se na hranici velkého vápna opřel do míče domácí hráč a trefil břevno. K odraženému míči se dostali domácí a i když první dorážku ještě Minarčík reflexivně vyrazil na druhou už byl krátký a domácí šli do vedení.
Jenže z něj se neradovali dlouho. Už za minutu se na druhé straně dostal k míči Lukáš Kundrátek a začínalo se znovu. Dvacet minut před koncem šli domácí opět do vedení. Hostující obrana zřejmě čekala, že rozhodčí zapíská faul na domácího hráče, jenže ten ponechal výhodu a tu využil domácí Houdek. S hostujícím týmem to však neotřáslo. Domácím viditelně docházely síly a kvůli křečím museli někteří jejich hráči střídat. Střídali také hosté a příchody Blažka se Zatloukalem hru hostů oživili a dočkali jsme se vyrovnání. Po parádní přihrávce Češka se prosadil hostující kapitán Orság.
Třetí branka hostů visela na vlásku. Samostatný průnik neproměnil Šustr. Průniky Blažka zastavil chybně pomezní rozhodčí a k přihrávce Zatloukala se ve vápně nedostal další střídající hráč Cabal.
Domácí se už na nic nezmohli a tak utkání skončilo dělbou bodů.

 

zdroj: http://www.fcsobruntal.cz



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov
Ladislav Bartek (trenér): Podle mého byla remíza spravedlivá. V utkání jsme dvakrát vedli, ale soupeř dvakrát vyrovnal. Hrálo se před výbornou návštěvou. K vidění byly čtyři pěkné góly. Jsem rád, že i když šlo o derby, nebylo moc žlutých karet.

MFK Bruntál
Antonín Mura (trenér): Remíza je zasloužená a odpovídá tomu, co se dělo na hřišti. Možná náš celek měl více ze hry, ale celkově je výsledek spravedlivý.



Sestavy


FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - J. Hrubý [-] , M. Havlíček [-] (59. D. Mrukvia [-] ) , J. Šimčík [-] , J. Houdek [-] , O. Bartoníček [-] (84. Š. Ondra [-] ) , A. Ondra [-] (66. P. Simichanidis [-] ) , T. Moravec [-] , M. Daříček [-] , L. Pella [-] , M. Čanecký [-]

MFK Bruntál
P. Minarčík [-] - Z. Orság [-] , L. Češek [-] , V. Šustr [-] (83. M. Cabal [-] ) , M. Ostrák [-] , P. Kundrátek [-] , T. Němec [-] (64. J. Blažek [-] ) , L. Kundrátek [-] , L. Mohyla [-] (72. R. Zatloukal [-] ) , J. Žatka [-] , J. Dohnálek [-]

ŽK: 17. T. Němec .
Počet diváků: 860. Rozhodčí: MATĚJEK Vojtěch - TABÁŠEK Kamil, FAJKUS Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.