1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky si schovali fotbalisté až na závěr zápasu


Branky


0

Góly začaly padat až v závěrečné čtvrthodině. Šenov se ujal dvoubrankového vedení. Dětmarovice už dokázaly jen snížit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Dětmarovic přijel Šenov a bodově je vyloupil. První půla přinesla divákům pořádný kus fotbalové nudy. Domácí Dětmarovice se propracovaly pouze k jediné šanci, kterou zpackal Beilner. Šenov se dostal jen asi ke dvěma rohům. Úroveň hry se zvedla po změně stran. Do slušné šance se dostal domácí Hrtánek, ale okamžik ke střele prováhál. O chvíli později střílel vedle Macko. V 75. minutě přiletěl do domácího vápna centr, který brankáři Kotrlovi vypadl z ruky. Nejrychleji se u míče zjevil Aniol a zajistil Šenovu vedení - 0:1. Dětmarovice vrhly své síly do útoku, ale nechávaly vzadu příliš okének, čehož v 79. minutě využil Schovajsa a domácí prohrávali už o dvě branky - 0:2. Sympatické na Dětmarovicích bylo, že to nezabalily, ale dostaly se jen ke snížení skóre čtyři minuty, když se úspěšným střelcem stal Hrtánek - 1:2. Na víc se už domácí nezmohli, a hosté si do Šenova odvážejí tři body. 



Ohlasy k zápasu


SK Dětmarovice
Josef Jadrný (trenér): Myslel jsem, že v domácím prostředí nastartujeme nějakou šňůru, ale výkonem jsme byli úplně mimo. Šenovu stačily k výhře dvě akce. On teda i Šenov nepředvedl nic a v první půli tam měl snad jen dva rohy, ale my jsme prakticky nehráli. Do jediné šance se dostal Beilner a to bylo vše. V našich řadách panoval vyloženě chaos.Měli jsme jednoznačně vést. Pak přišel ten nešťastný první gól. Centr Šenova letěl mimo naši bránu, ale Kotrla si pro něj šel a balon mu vypadl z rukou. Bohužel jako první doběhli k míči hráči soupeře a ne my.To už jsem si říkal, že je po zápase. Ke konci jsme ještě korigovali, ale málo platné. Z výkonu mužstva jsem opravdu zklamán. A to jsem si po nějakých dvaceti minutách říkal, že s takovým soupeřem, jako je Šenov, nemůžeme ztratit ani bod. Hluboce jsem se mýlil.




Sestavy


SK Dětmarovice
A. Kotrla [-] - P. Zahatlan [-] , T. Mleziva [-] , Z. Holý [-] , M. Stanowski [-] , T. Hrtánek [-] - M. Macko [-] , N. Derík [-] , J. Hurník [-] (57. P. Popek [-] ) - P. Beilner [-] , L. Kurušta [-]

SK Šenov
R. Szarowski [-] - O. Habernal [-] , M. Aniol [-] - M. Koďousek [-] - Z. Bednář [-] - D. Vodák [-] (71. O. Stařičný [-] ) , M. Schovajsa [-] , V. Babič [-] , M. Maleňák [-] , R. Beránek [-] , J. Smetana [-] (87. M. Vedlich [-] )

ŽK: 13. T. Hrtánek , 52. T. Mleziva , 65. P. Popek - 4. M. Maleňák , 42. D. Vodák , 81. R. Szarowski , 84. M. Schovajsa .
Počet diváků: 245. Rozhodčí: TVARDEK Erik - POTIOREK Aleš, OPĚLA Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.