0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břidličná se nadále trápí, prohrála i čtvrtý jarní zápas


Branky


0

Břidličná se nadále trápí v koncovce, a když Bílovec vsítil jednu branku odvezl si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bílovec nastoupi ve značně oslabené sestavě. V první nadějné situaci se ocitl Ronec, kterého krásně našel Pěla po přihrávce Seidlera. Bílovecký plejer ale vůbec nedokázal trefit bránu. Břidličná odpověděla velmi nebezpečnou střelou, která šla jen těsně nad hostující svatyni. Jako první však mohla jít  do vedení Břidličná, kdy se její dva hráči sami řítili na Jašku, který skvělým výběhem zmenšil střelecký úhel a nakonec nemusel předvést svůj um. Bílovec pak těsně před poločasovou přestávkou zarmoutil domácí fandy, když Ronec zatáhl míč, a přesně nahrál Ondrušovi, který s vsítil rozdílovou brankou - 0:1.

 

Také po přestávce pokračovala hra, která divákům nabízela celou řadu soubojů a v 70 . minutě zachránil Bílovec v hodině dvanácté od inkasování branky Kotrla, který vykopával míč, který již mířil do hostující branky z brankové čáry. Bílovec pak ještě mohl navýšit svou výhru, ale ani střela  Seidlera a individuální únik Pěly se skórem už nezahýbalo. Břidličná se nadále trápí a tabulkou začíná zvolna klesat směrem dolů.



Ohlasy k zápasu


TJ Břidličná
Michal Schreier (záložník): Bílovec hrál na brejky. My jsme měli optickou převahu, avšak branku jsme z ní nevytěžili. Bílovci zachytal výborně brankář Januška. Zjednodušili jsme ještě více hru. Měli jsme optickou převahu, ale gól jsme nedali. Je to pro nás obrovské zklamání. Proti Bílovci jsme měli bodovat.

FC Bílovec
Tomáš Černín (trenér): Když už jsme jeli tak daleko, tak jsme nechtěli jen na nějaký výlet. Byl to těžký zápas, a i když začal šancemi, tak pro diváka pak nebyl možná až tak zajímavý. Domácí možná ze začátku byli v optické převaze, kdy jejich hra spočívala především v dlouhých nákopech na rychlé útočníky, s čímž jsme měli zpočátku trošku problémy,



Sestavy


TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - K. Kocúr [-] , D. Jiřičný [-] - F. Kakai [-] , D. Hoffmann [-] , P. Kučera [-] , R. György [-] , M. Schreier [-] - J. Kocúr [-] (68. H. Mensah [-] ) , M. Cudrák [-] , R. Štalmach [-] (85. M. Kladníček [-] )

FC Bílovec
R. Jaška [-] - P. Moučka [-] (83. D. Dluhoš [-] ) , D. Ondruš [-] , M. Raszyk [-] , P. Žídek [-] , K. Kotrla [-] , M. Pěla [-] , M. Ronec [-] , M. Seidler [-] (88. A. Dluhoš [-] ) , T. Malina [-] , J. Tomášek [-]

ŽK: 49. R. Štalmach , 63. M. Cudrák - 77. T. Malina , 83. R. Jaška .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VRANAY Vojtěch - FUTERKO Martin, VOJKOVSKÝ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.