4:1
(3:0)
72. J. Kopel
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dětmarovice přejely Orlovou


Branky


6. L. Kurušta (p.) , 19. M. Macko , 42. M. Ristovský , 76. P. Beilner - 72. J. Kopel
0

Dětmarovice o své výhře rohodly už v prvním poločase, kdy utekly soupeři o tři branky. Ve druhém dějství padlo po gólu na každé straně a domácí si výhru pohlídali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první se zapsala do střelecké listiny posila z Bohumína, která v pohodě proměnila penaltu - 1:0. Dětmarovice hrály první poločas s obrovským nadšením a postupně Macko a Ristovský postupně zvýšili na 2:0 resp. 3:0. Ve druhé půli se snažila Orlová něco udělat s výsledkem a za svu snahu byla odměněna v 72. minutě brankou Kopela - 3:1. Jenže za čtyři minuty přišla chyba a Beilner vrátil domácím tříbrankové vedení - 4:1.



Ohlasy k zápasu


SK Dětmarovice
Josef Jadrný (trenér, moravskoslezsky.denik.cz): Rozdíl oproti předchozímu zápasu s Hájem byl v tom, že jsme hráli celou dobu a ne jen poločas. Jsem určitě spokojen, kluci makali na sto procent, pěkná návštěva se bavila, dali jsme čtyři góly, předvedli dobrý fotbal. Co víc si přát?

FK Slavia Orlová - Lutyně
Milan Procházka (trenér, moravskoslezsky.denik.cz): Dětmarovice rozhodly svým přístupem a nasazením. To jsem u našich postrádal, kluci vůbec neběhali," podotkl Procházka. „Navíc jsme dělali hrubky při bránění, stoperská dvojice Kolenko – Věčorek na sebe vůbec nemluví, pak z toho vznikají zmatky. Oba vyrobili první dva góly. Čekal jsem, že na ten bod z Šenova, kde jsme si zasloužili spíš vyhrát, navážeme, ale výkon celého mužstva byl pro mě zklamáním.



Sestavy


SK Dětmarovice
A. Kotrla [-] - P. Zahatlan [-] , T. Hrtánek [-] , Z. Holý [-] (67. P. Kloda [-] ) , M. Stanowski [-] , T. Mleziva [-] (76. J. Ligocký [-] ) - N. Derík [-] , M. Macko [-] - P. Beilner [-] (80. P. Popek [-] ) , M. Ristovský [-] (85. D. Ženíšek [-] ) , L. Kurušta [-]

FK Slavia Orlová - Lutyně
M. Polášek [-] - R. Schimke [-] (85. A. Malík [-] ) , T. Věčorek [-] , T. Herák [-] (46. A. Herák [-] ) , L. Regec [-] (46. J. Pristáš [-] ) , J. Kopel [-] , M. Široký [-] (80. M. Koschny [-] ) , D. Renta [-] (50. T. Botur [-] ) , O. Matušík [-] , R. Kroček [-] , J. Kolenko [-]

ŽK: 55. L. Kurušta - 30. J. Kolenko , 84. J. Pristáš .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: LAŠTUVKA Petr - FAJKUS Josef, VRANAY Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.