0:1
(0:0)
90. M. Pěla
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2017 15:00

17.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílovec vyhrál brankou v poslední minutě


Branky


90. M. Pěla
0

Bílovec o svém vydřeném vítězství rozhodl až v poslední minutě brankou, kterou vsítil Pěla. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu byl v režii domácích, hned v druhé minutě se dostal do obrovské příležitosti po přihrávce Mašlanky Borgosz, trefil pouze vybíhajícího Jašku v brance hostí. Hosté zahrozili v 5. minutě, po přihrávce kapitána Ronce střílel vedle Pavlík. O minutu později po odraženém míči pálil v pokutovém území nad Kaluža a o tři minuty později stejný hráč zakončoval povedenou akci Miky a dloubáku Mašlanky stejný do brankáře. O pět minut později prostřelil Jašku Borgosz, bohužel pro domácí byl v ofsajdu. Hosté měli do poločasu dvě šance, Pavlík prošel se štěstí přes domácí obránce, ale pálil do Řehulky, stejně tak dopadla akce Ronce, kterého vychytal připravený Řehulka.

 

V 53. minutě zahráli pěknou kombinaci Valigůra s Mašlankou, prvně jmenovaný přeloboval brankáře, ale trefil břevno, následnou dorážku Mašlanky zblokoval obránce hostí. O chvíli později zatlačili domácí hosty sérii tří rohů, při tom posledním tečoval Roman Bartoš míč, který skončil těsně vedle. V 80. minutě zkoušel placírkou zpoza šestnáctky Pavlík, mířil ale nad. O 4. minuty později se odražený roh dostal ke Skřehotovi, ten jej pěkným centrem vrátil před branku na hlavu Bartoše, který vstřelil branku. Radost domácím ale zkazil praporek sudího Kreta, který signalizoval ofsajd. Domácím se toto rozhodnutí nelíbilo, ale nemohli jej zvrátit. V 88. minutě po přihrávce Valigůry šel na branku Ševčík, míč ale poslal vedle. O dvě minuty později zkazili domácí rozehrávku, míč se dostal k Pělovi, který střelou za šestnáctkou prostřelil Řehulku a urval tři body pro hosty.

 

zdroj text:http://www.fkskpolanka.cz/index.php/component/joomsport/match/1836?Itemid=101



Sestavy


FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - D. Uher [-] , R. Drulák [-] (78. L. Uhlík [-] ) - V. Borgosz [-] , D. Mašlanka [-] (65. R. Fukala [-] ) , J. Kaluža [-] , M. Skřehot [-] - M. Valigůra [-] , P. Miko [-] (85. O. Liška [-] ) , R. Bartoš [-] , N. Andrýsek [-]

FC Bílovec
R. Jaška [-] - P. Moučka [-] (72. L. Černín [-] ) , D. Ondruš [-] , M. Raszyk [-] , P. Žídek [-] , K. Kotrla [-] , M. Pěla [-] (90. R. Hoblík [-] ) , M. Ronec [-] , H. Seman [-] , O. Pavlík [-] (87. A. Dluhoš [-] ) , T. Malina [-] (65. J. Tomášek [-] )

ŽK: 56. D. Uher , 73. V. Borgosz - 33. M. Raszyk , 90. M. Pěla .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: FAJKUS Josef - TABÁŠEK Kamil, KRET Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.