3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 10:15

17.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Český Těšín potvrdil výhru z Břidličné


Branky


20. I. Kantor (p.) , 44. J. Lojek , 89. D. Konečný
0

Kobeřice nastoupily k prvnímu letošnímu ostrému utkání v Českém Těšíně, který v předchozím týdnu rozdrtil ambiciózní Břidličnou. Domácí si tedy oprávněně dělali zálusk na další body. Hosté samozřejmě nechtěli prodat kůži lacino, ale od zkušeného soupeře dostali lekci z produktivity. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Český Těšín zpočátku hýřil aktivitou, jenže příležitost Zogaty zhatil obětavý Schreier a rána Kišky se otřela pouze o břevno. Domácí ovšem neklesali na mysli, za což brzy sklidili gólové ovoce. Běžela 20. minuta, když prošel až do vápna Kiška, Robin Wirth nešťastně fauloval a Kantor z pokutového kopu nezaváhal – 1:0. Hosté se pak probudili z letargie, ale Petr Stuchlík pálil příliš vysoko. Kamrádovi chlapci však litovali především situace z 38. minuty. Rychlonohý Kryštof nejprve ztroskotal na gólmanovi Gradekovi, René Wirth pak efektně zastříhal nůžkami a domácí zadáci museli míč odklízet z brankové čáry. Pár vteřin před přestávkou se tedy uplatnilo otřepané „nedáš – dostaneš“. Českotěšínský Malyjurek totiž vyslal kupředu Lojka a ten upravil na 2:0.

 

Kobeřicím se lepila smůla na paty i ve druhém dějství. Jedovatý pokus Šimečka zacinkal o tyčku. Velké pozdvižení znamenala rovněž standardka Pavlíčka, po níž nebezpečně hlavičkoval Robin Wirth a balon tancoval na brankové čáře. Poslední slovo si tak v utkání vzali domácí, když Konečný pečetil na finálních 3:0. 



Ohlasy k zápasu


FK Český Těšín
Richard Beneš (trenér, pro karvinsky.denik.cz): První půli jsme odehráli hodně slušně. Měli jsme střed hřiště, vytvářeli si šance.Ve druhém jsme pak spoléhali jen na brejky, když to Kobeřice hodně otevřely. Lojek v jednom překopl gólmana i bránu, naštěstí Konečný už se do rozhozené obrany prosadil.

TJ Sokol Kobeřice
Martin Halfar (vedoucí mužstva, pro regionopavsko): Výsledek je pro nás krutý. Zápasu by více slušela remíza. Hrálo se na umělce, kde navíc foukal silný vítr, takže nám chvilku trvalo, než jsme se rozkoukali. Do druhé půle jsme už vstoupili hodně aktivně. Kluci se snažili, vytvářeli jsme si dost šancí, jenže nebyli jsme schopni dát gól.



Sestavy


FK Český Těšín
B. Gradek [-] - J. Lojek [-] (81. J. Bolec [-] ) , A. Malyjurek [-] , S. Zogata [-] , F. Hradečný [-] (70. M. Folwarczny [-] ) , J. Kupczak [-] , M. Sostřonek [-] , P. Kiška [-] (63. D. Konečný [-] ) , D. Bolek [-] (36. D. Michalisko [-] ) , I. Kantor [-] , L. Rac [-]

TJ Sokol Kobeřice
L. Hluchník [-] - D. Boček [-] (56. F. Kollek [-] ) , R. Wirth [-] , J. Oberherr [-] , D. Janík [-] , Z. Kryštof [-] (56. A. Kubný [-] ) , P. Stuchlík [-] , J. Schreier [-] , R. Wirth [-] , L. Pavlíček [-] , A. Šimeček [-] (79. M. Němčík [-] )

Počet diváků: 60. Rozhodčí: LAKOMÝ Tomáš - PALA Mojmír, POTIOREK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.