Komárov doma umí


Branky


26. D. Thomas , 37. D. Thomas , 45. O. Surový - 43. J. Šenk , 59. M. Krayzel
1

V páteční podvečer se odehrál velmi kvalitní utkání mezi domácím Komárovem a Těškovicemi. Těškovice museli v tomto utkání vyhrát pokud by chtěli ještě pomýšlet na boj o postup. To se jim nepodařilo i přes dostatek šancí nedokázali přestřílet domácí a tři body tak bral Komárov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro Komárov

Do utkání vletli hosté a mohli hned ve 2. minutě skórovat. Z pravé strany se urval Krayzel, ale Pelc dokázal zneškodnit. Následný odražený míč si málem srazil neštastně do vlastní sítě Surový. V 10. minutě vyzkoušel pozornost Pelce Solnický. Po následném rozehraném rohovém kopu na krátku střílel z úhlu Vavrečka a míč lízl břevno. Po sléze se do šance dostali i domácí. Nejprve na branku hostí vyslali střely Thomas a Šubert, ale ani jedna se neujala. V 26. minutě narazil míč Mikšík na levou stranu Tomáši Rádkovi, který poslal do samostatného úniku Thomase a ten chladnokrevně proměnil 1:0. Domácí po vstřeleném góly byli jako polití živou vodou. V 37. minutě přihrával Mikšík Thomasovi, ten si pohrál s hostující obranou, a svým druhým gólem zvýšil 2:0. Po druhé brance začali hrozit i hosté. Zkoušeli to hlavně dlouhými balóny za obranu Komárova. Vše ale končilo na pozorné obraně, anebo u brankáře Pelce. Těškovice se dočkali před koncem poločasu. Ve 43. minutě se na hranici šestnáctky octnul Jan Šenk a střelou k tyči snížil 2:1. Hostům snížení příliš dlouho nevydrželo. Ve 45. minutě na rozdíl dvou branek zvýšil stoper Surový 3:1.

Spálené šance Těškovic znamenala výhru Komárova

Domácí vstoupili do druhého poločasu s cílem ubránit dvoubrankový náskok. Trochu se zatáhli a toho využili hosté, kteří si začali vytvářet tlak. V 48. minutě se do šance dral Vavrečka, ale neuspěl. V 59. minutě se konečně dočkali hosté. Dlouhý míč za obranu si zpracoval Krayzel a pelášil na bránu. Stíhající Vácha mu nestačil a Matěj Krayzel s přehledem snižil 3:2. Následně v 63. minutě to zkoušel chytře Thomas, když vyzkoušel pozornost brankáře z třiceti metrů. Tento míč udělal problém a Lazecký vytěsnil na roh. Poté útočili jen hosté a mačkali domácí Komárov. V 70. zahrávaly Těškovice standartku. Dlouhý míč stihl tak tak jeden z těškovických, ten pak přihrával na hranici pětky, kdy byl ale pozorný Pelc. V 76. minutě měli hosté opět přímý kop. Se tvrdou střelou měl co Pelc dělat a jen tak tak vytěsnil na roh. V 83. minutě se domácí přestali věnovat hře po jednom z faulů. Hosté rychle rozehráli a Vyvrečka se řítil sám na Pelce. Zkoušel obstřelit ale nechal vyniknout skvělého Pelce. V 86. minutě tlak hostů neklesal. Střílel Gelačák a Pelc opět vyrážel na roh.



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Petr Pelc (hráč): V první řadě bych chtěl poděkovat hostujícímu mužstvu, že přistoupili na páteční termín. V prvním poločase byli ze začátku lepší hosté. Poté jsme hru srovnali a místami jsme byli i lepším celkem. Hodně nás uklidnil gól na 3:1 do kabiny. V druhém poločasu nás hosté mačkali a zaslouženě snížili na 3:2. Na štěstí třetí branku nevstřelili. Sportovně musím uznat, že by utkání slušela remíza. V poslední řadě bych chtěl poděkovat všem hráčům a fanouškům za sezónu.




Počet diváků: 30. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - VALUŠEK Ondřej (N), JUCHELKA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 6. 2017 16:33
proč tu není výledek když se hrálo v pátek.