Spravedlivá plichta


Branky


15. P. Fiala , 28. P. Fiala , 31. P. Fiala , 75. J. Horváth - 17. J. Zima , 36. J. Zima , 62. A. Mikovský , 87. R. Popek
0

Poslední kolo přineslo derby mezi domácí Horní Lhotou a Budišovicemi. Horní Lhota, která vyloupila první celek Březovou, chtěla navázat a připsat si tři body. Budišovice ale byli proti a navázali na výkony z posledních zápasů a opět měli poslední slovo v závěru. Utkání nakonec skončilo spravedlivou remízou 4:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Lhota do utkání nastoupila v okleštěné sestavě. Chyběla brankářská jednička Dedek a nejlepší střelec týmu Górecki. A šlo to znát. Lepší vstup do utkání měli hosté a začali ždímat domácí. Po úvodních minutách hosté skórem nepohli a tak byli na řadě domácí. V 15. minutě se po dlouhém nákopu dostal Fiala a pěkně přehodil brankáře Foldynu. I přes reklamaci faulu hostů gól platil 1:0. To se pochopitelně nelíbilo hostům a o dvě minuty srovnali. Míč ze strany poslal do pokutového územi Jakub Kotala a Jaromír Zíma pohotově z první vsítil 1:1. V 28. minutě se skóre měnilo potřetí. Z hranice šestnáctky střílel Kapitán Bartůněk, brankář Foldyna vyrazil a posledn,í kdo se míče dotkl, byl Fiala 2:1. Po vstřelené brance se ještě diskutovalo ohledně ofsajdu, který byl hlášen pomezním rozhodčím. Hlavní sudí Hrubý se ale rozhodl jinak a gól uznal. V 31. minutě dokonal hatrick Fiala. Z levé strany vhodili domácí dlouhý aut, který propadnul až na zadní tyč, kde byl fiala a hlavou uklidil 3:1. V 36. minutě padl již pátý gól. Hostující Šmíd potahal míč po pravé straně, poslal míč do vápna, kde byl sniper Zíma a opět z první skóroval 3:2. Po divokém poločasu se šlo do kabin s jednobrankovým vedením Horní Lhoty.

Tlak hostů stačil jen na remízu

Do druhého poločasu opět lépe vkročili hosté a vytvořili si herní převahu. Několik šancí pro Budišovice přišlo po rozehrávaných rozíh, kde nechybělo moc a mohlo být srovnáno. Hosté se dočkali v 62. minutě a bylo to právě po rohu. Jaromír Zíma zahrával rohový kop, Roman Kubánek šikovně prodloužil na zadní tyč, kde byl Aleš Mikovský. Pro toho již nebyl problém hlavou zakončit 3:3. V 75. minutě z ojedinělé šance zahrozila Horní Lhota a hned to skončilo brankou. Po levé straně prchnul čerstvý Jakub Horváth a vrátil domácím vedení 4:3. Hosté to nevzdávali a opět si vytvořili tlak. Dočkali se tradičně tesně před koncem. V 87. minutě šel z levé strany centr do vápna, kde se hlavičkou pěkně trefil Radim Popek 4:4. Za toho stavu přestřelka skončila spravedlivou remízou.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Budišovice
Roman Kubánek: První poločas byl poměrně vyrovnaný s šancemi na obou stranách. V druhém poločase jsme začali Lhotu tlačil a srovnali jsme. Po nevyužitých šancích se trefili z ojedinělého útoku domácí. Nám se povedlo ke konci nakonec srovnat. Remíza je spravedlivá.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.