L. Výduch 40. (p.)
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře rozhodl Zíma


Branky


40. L. Výduch (p.) - 51. J. Kotala , 82. J. Zima
0

Místní derby mezi Hrabyní a Budišovicemi začalo v hustém dešti, ale počasí se umoudřilo a k vidění byl pěkný bojovný fotbal. Hosté nezopakovali celkovou převahu z podzimního duelu a zápas tak byl velmi vyrovnaný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrabyně z penalty vedla

Hrabyně vsadila na důraznou a poctivou defenzivu a přenechala iniciativu hostům. Ofenzivní výpady měl pod taktovkou zkušený Zíma, ale jeho kličky gól nepřinesly. Po chybě domácí obrany šel do samostatného úniku Kvasňák, ale místo zakončení nepochopitelně zasekl, přihrával a šanci tím zmařil. Několik kvalitních zákroků pak předvedl domácí Brauner. V 35. minutě domácí Holuša přízemní střelou donutil gólmana Foldynu vyrazit na roh a následná Výduchova střela šla na střed brány. Skóre se tak měnilo ve 40. minutě. Na dlouhý balón do vápna vyskakoval hostující stoper Mikovský a neobratně trefil loktem do obličeje nováčka v dresu Hrabyně, dobře hrajícího Šubrta. Nařízenou penaltu bezpečně proměnil Výduch 0:1. Domácí Vítek pak v těžké situaci přehazoval Foldynu a míč skončil těsně nad břevnem. Do kabin tak šla s nejmenším možným náskokem Hrabyně.

Obrat v samotném závěru

Hrabyně o poločase prostřídala a nezachytila začátek druhé půle. Budišovice se hnaly za vyrovnáním a po šesti minutách srovnaly. Na levé straně přerušily kombinaci domácích a Kotala se chystal centrovat do vápna. Míč mu nesedl a nechytatelnou trajektorií zapadl do zadní šibenice za jinak skvěle chytajícího Braunera 1:1. Šťastný gól ale domácí nepoložil a pokračovali v soustředěném výkonu. Šance domácích ale ubylo a v druhém poločase stojí za zmínku jen střela Výducha do boční sítě a hlavička Kozáka, se kterou ale Foldyna neměl problém. Zato hosté hrozili z každého rohu a standardní situace. Dvě střely z přímých kopu zlikvidoval Brauner, stejně jako povedený volej Zímy. Hosté ale nakonec zápas otočili v 82. minutě. Zahráli roh, který nadvakrát obrana odvrátila, ale nakonec míč skončil u Zímy, který se ve vápně nemýlil a nechytatelným bodlem zavěsil do šibenice. Hrabyně se v posledních minutách pokusila o zvrat, ale Výduch ani Jiří Onderka se ve vápně nezorientovali a náznaky šancí nevyžili. Budišovice si tak odvezly plný počet bodů, ačkoliv by zápasu slušela i remíza.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hrabyně
Vít Onderka (vedoucí mužstva): Budišovice na nás umí a tomu jsme se pokusili přizpůsobit taktiku a vycházet ze soustředěné obrany. Když pak famózně chytající Brauner zneškodnil největší šance soupeře, věřili jsme v bodový zisk. Ale paradoxně jsme dostali branku z kategorie šťastných. Že pokud dostane Zíma balon v šestnáctce, bude zle, to jsme věděli a tak o ten jeden gól byly Budišovice spíše šťastnější, než lepší. Musím pochválit celý tým za bojovnost, s jakou makal celých 90 minut, hostům gratulujeme.




Sestavy


TJ Sokol Hrabyně
T. Brauner [-] - P. Jurčík [-] , J. Dostál [-] , M. Poloch [-] (46. B. Vereš [-] ) , L. Kozák [-] - R. Vítek [-] , J. Onderka [-] , D. Skalík [-] , J. Holuša [-] - J. Šubrt [-] (46. D. Kondas [-] ) , L. Výduch [-]

TJ Sokol Budišovice
K. Foldyna [-] - A. Vilam [-] , T. Halfar [-] , A. Mikovský [-] - R. Popek [-] , T. Žywiak [-] (60. Z. Chmel [-] ) , J. Kotala [-] , R. Kubánek [-] , R. Šmíd [-] - J. Zima [-] , M. Kvasňák [-]

ŽK: 50. J. Holuša - 40. A. Mikovský .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: PRASEK Beno - RUSEK Martin (N), BADOŠEK Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.