2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Skřipově se loupilo


Branky


0

Po týdení pauze obou celků přivítali skřipovští předposlední celek z Raduně. Zápas bohatý na góly a také souboj střelců Poltiera a Solného vyšel lépe pro hostujícího Solného. Ten se blízkl v utkání třemi brankami a rozhodl o výhře Raduně 2:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas překvapivě

Domácí Skřipov začal zápas aktivně a od prvních minut se hrálo na půlce hostů, ovšem byli to právě raduňští, kdo se radoval jako první. V 6. minutě Kober obral o balón Černého, vyslal do úniku a Solného, který lobem překonal Žáka 0:1. O tři minuty nato mohlo být srovnáno, nicméně technickou střelu Černého Pavelek s potížemi vyrazil. Ve 23. minutě se domácí přeci jenom dočkali a to, když Černého střela z přímého kopu propadla nešťastnému Pavelkovi mezi rukavicemi 1:1. Následně mohl Skřipov zápas otočit, ovšem Pavelek svůj tým dvakrát podržel. Další změna stavu nastala ve 35. minutě, po rychlém kontru na ose Světlík-Schindler-Solný pálil přesně poslední jmenovaný. První poločas tak skončil překvapivým výsledkem 1:2 pro Raduň.

Raduň uspěla i v druhém poločase

Do druhého poločasu vletěli domácí doslova jako uragán a mačkali raduňské u jejich brány, nicméně finální fáze Skřipova nebyla dobrá. Hrál se bojovný fotbal, hra se často kouskovala drobnými fauly na obou stranách a domácím pomalu ale jistě docházel čas. Velkou šanci měli skřípovští v 64. minutě, na hranici šestnáctky pálil Poltier, ale Pavelek jeho nebezpečný pokus vyrazil na roh. V 75. minutě mohlo být definitivně rozhodnuto, když Kober ukořistil míč před vlastní šestnáctkou a vyslal do samostatného úniku Solného, ten bez problému obešel i brankáře Žáka, pak ale k údivu všech přítomných netrefil prázdnou branku. Kýženého hattricku se však raduňský kanonýr dočkal a tři minuty později a nad Skřipovem se stahovala mračna. V 83. minutě se domácí přeci jen dočkali gólu, centrovaný míč tečoval do sítě pohotový Poltier. Víc nicméně raduňská defenziva soupeři nepovolila a ze Skřipova si nečekaně veze všechny tři body po výhře 2:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Skřipov
Jiří Vícha (trenér): S výsledkem utkání nejsem vůbec spokojen. Větší část zápasu jsme hráli na půlce soupeře. Raduň nás porazila po naších chybách.




Sestavy


TJ Sokol Skřipov
O. Žák [-] - J. Poltier [-] , J. Lubojacký [-] (46. O. Bartusek [-] ) , A. Střižík [-] - T. Pecka [-] , J. Kubánek [-] , O. Černý [-] - J. Eller [-] - P. Poltier [-] , D. Ulman [-] , O. Hrbáč [-] (79. O. Eller [-] )

TJ Raduň
V. Pavelek [-] - P. Bata [-] , D. Staněk [-] , T. Ryž [-] , D. Solný [-] , J. Schindler [-] , P. Römer [-] (81. O. Mahr [-] ) , O. Holčapek [-] (89. J. Matoušek [-] ) , V. Kober [-] , M. Petruška [-] , S. Jakub [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: KOTÁSEK Petr - BRIA Jiří (N), PÍŠALA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.