Derby ovládla Horní Lhota


Branky


0

Derby mezi Horní Lhotou a Kyjovicemi bylo přesunuto na neděli díky kyjovickým oslavám obce. Možná to byl důvod, který ovlivnil hosty. První poločas byl celkem vyrovnaná. V druhém ale domácí nepolevili a Kyjovice doslova uběhali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Utkání začalo ale ve 13. minutě a hned málem skončilo. Silná bouřka která se prohnala nad Horní Lhotou byla natolik silná, že se nevědělo jestli utkání bude pokračovat. Po domluvě se hřiště znovu nalajnovalo a zápas pokračoval. Hosté se prezentovali silovým fotbalem, kerý dělal domácím problém. V 17. minutě se do vedení dostala Horní Lhota. Domácí kapitán Bartůněk se opřel do balónu přibližně z dvaceti metrů a zazvonil na břevno. Akce ale nekončila, protože důrazný Radek Zdražila dorazil míč za záda bezmocného Krayzla 1:0. Ve 25. minutě mohli udeřit hosté, Kolouch ale neproměnil. Za pět minut se ve vápně octnul Kormanec, ale jako Kolouch neuspěl. Tlak hostů se stupňoval, ale branky ne a ne přijít. Bohužel pro hosty jejich tlak přerušil poločas a za stavu 1:0 pro domácí se šlo do kabin.

Horní Lhota prokázala kvalitu

Druhý poločas byl odlišný oproti prvnímu. Kyjovice jakoby odpadli a iniciativu utkání přebrali naplno domácí. Ve 49. minutě potáhl míč po straně Radim Hruběš a z úhlu prostřelil vše, co mu stálo v cestě 2:0. Po inkasovaném gólu domácí sebrali vítr z plachet hostům a zápas tak spadl do režije Horní Lhoty. V 62. minutě se prosil i domácí střelec Adam Górecki. Dostal průnikovou přihrávku a přibližně z šestnáctky prostřelil 3:0. V 83. minutě dal poslední tečku v utkání svým druhým gólem Górecki, a to opět střelou ze střední vzdálenosti 4:0. Tak utkání skončilo a derby po zásluze patří domácí Horní Lhotě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Lhota
Dalibor Rataj (trenér): Utkání se vyvíjelo ze začátku lépe pro nás. Po vstřeleném gólu, měli dvě dobré šance hosté. Do konce poločasu měli více ze hry Kyjovice. Druhý poločas patřil nám a díky druhé brance jsme zápas ovládli.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - KOCIÁN Filip (N), HYMON Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.