4:3
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišovice se na body nadřeli


Branky


42. R. Kubánek , 45. R. Kubánek , 87. R. Kubánek , 90. R. Šmíd (p.) - 19. O. Holčapek , 29. D. Solný (p.) , 30. D. Solný
0

Aktuálně předposlední tým tabulky Raduň dokázal favorita z Budišovic pěkně potrápit. První poločas patřil Raduňi po přestřelce 2:3. Druhý poločas se ale děly věci a zápas nakonec po obratu skončil 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestřelka v úvodu

Zápas začali lépe domácí, kteří ihned po výkopu převzali otěže zápasu do svých rukou a hostující Raduni takřka nepůjčili balon. Byli to ale právě hosté, kdo se prosadil jako první, a to v 19. minutě, kdy po pěkné kombinace zakončoval Holčapek. Za 10 minut to bylo 0:2, když byl po individuální akci v pokutovém území Stuchlík stažen k zemi a z následný penalty se kanonýr Solný nemýlil. Aby toho nebylo málo, neuběhla ani minuta a hosté udeřili znovu: Kober obral o míč Kubánka a ihned poslal míč na Holčapka, který z brejku jen prodloužil na Solného a ten už neměl problém se zakončením. Poté převzali iniciativu domácí, kteří poločas nevypustili a po přímém kopu kapitána Kubánka zkorigovali na 1:3. Ani to však v první půli nestačilo a po dalším přímáku neskóroval nikdo jiný než Kubánek. První půle tak skončila divokým výsledkem 2:3 pro Raduň.

Drama až so konce

Ve druhé půli Budišovice zrychlili hru a vytvářeli si jednu šanci za druhou, naopak hosté vypadali, jakoby se již nemohlo nic stát. Srovnání se domácí mohli dočkat v 70. minutě, ovšem po rohovém kopu hlavičkoval Chmel pouze do břevna. Brankovou konstrukci následně trefili i raduňští po přímém kopu Ryže. A když v 86. minutě vyfasoval budišovický Hudeček druhou žlutou kartu a poroučel se kabin, zdálo se, že zápas se již v poklidu odehraje. Jenomže domácí se vybičovali k velkému náporu a z rohového kopu srovnali na 3:3. Raduň gól očividně zaskočil a kupili chyby za chybou. Velký obrat v zápase zaznamenal v nastavení domácí Šmíd, když z jasné penalty skóroval na 4:3. Po devadesáti minutách se tak radovali domácí a tři body tak zůstávají v Budišovicích.



Ohlasy k zápasu



TJ Raduň
Vítězslav Kober (hráč): Bez komentáře ...



Sestavy


TJ Sokol Budišovice
K. Foldyna [-] - A. Mikovský [-] , A. Vilam [-] , P. Hudeček [-] , M. Honěk [-] (75. T. Halfar [-] ) - J. Kotala [-] , R. Kubánek [-] , O. Gelnar [-] , R. Šmíd [-] - J. Zima [-] , M. Kvasňák [-] (23. Z. Chmel [-] )

TJ Raduň
V. Pavelek [-] - M. Petruška [-] , P. Bata [-] , J. Matoušek [-] , T. Ryž [-] (70. V. Kubesa [-] ) , D. Solný [-] (86. D. Staněk [-] ) , J. Schindler [-] , P. Römer [-] , O. Holčapek [-] (76. P. Illík [-] ) , V. Kober [-] , O. Mahr [-]

ŽK: 26. P. Hudeček , 45. R. Šmíd - 45. V. Kober , 62. D. Solný , 89. P. Römer . ČK: 83. P. Hudeček .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: ČAPEC Libor - HALFAR Jiří (N), KUBESA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.