Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrabyně s přehledem


Branky


0

V dalším kole opavské třetí třídy se střetly týmy Hrabyně a Chvalíkovic. Hosté měli v tomto utkání horší pozici tím, že nastoupili pouze s devíti hráči v poli a brankářem. Domácí nepočítali s ničím jiným než s vítězstvím. To se jim zadařilo hned v prvním poločasu, když jsi vytvořili tří brankový náskok. Druhy poločas si domácí podrželi a tři body si připisují za výhru 6:1. Nutno vyzdvihnout výkon domácího Výducha, který nastřílel čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přesilovka využita

Oběma týmům stěžoval hru silný vítr. To ale nevadilo domácím, kteří si vytvořili mírnou převahu, kterou potvrdil gólem v 9. minutě z dorážky Žídek, o čtyři minuty později domácí Výduch nastřeluje míč před bránu a tam si ho obránce sráží nešťastně do brány - 2:0. O dvě minuty později hosté korigují na 2:1, když se trefuje z přímého kopu Kreisel. Do konce půle se domácím ještě podaří dvakrát rozvlnit síť, nejprve ve 26. minutě Onderka napřáhl levačkou a nedal gólmanovi šanci, dvě minuty před poločasovým hvizdem se prosadil tečovanou střelou Výduch.

Kontrola domácího celku

O přestávce hosté mírně přeskupili řady a spoléhali ještě více na brejky. Druhý poločas moc fotbalové krásy nenabídl, ve hře bylo hodně nepřesností. Nicméně domácím se podařilo ještě dvakrát překonat hostujícího brankáře, v obou případech to byl Výduch, nejprve se v 75. minutě prosadil tečovanou střelou a poté v 87. minutě krásně placírkou obstřelil brankáře. Hosté si vytvořili pár náznaků šancí, ale síť už za domácím gólmanem zůstala nerozvlněná. Zápas tedy končí výsledkem 6:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hrabyně
Vít Onderka: Čekali jsme těžké utkání, ale hosté přijeli pouze v 10, což zápas ovlivnilo. Hrálo se v pomalejším tempu a naši hráči podvědomě čekali lehké utkání, čemuž místy odpovídalo nasazení. Ačkoliv jsme přesvědčivě zvítězili, nemůžeme se přehnaně radovat, protože tohle byly povinné 3 body.




Sestavy


TJ Sokol Hrabyně
T. Brauner [-] - P. Jurčík [-] , J. Dostál [-] , M. Poloch [-] (57. T. Kupka [-] ) , L. Kozák [-] - D. Skalík [-] , R. Vítek [-] (73. V. Blucha [-] ) , J. Onderka [-] , D. Nytra [-] , V. Žídek [-] (46. R. Moravec [-] ) - L. Výduch [-]

TJ Sokol Chvalíkovice
J. Tvrdý [-] - O. Ambruzs [-] , D. Hlaváč [-] , D. Rozsíval [-] , J. Lhotský [-] , M. Belás [-] , A. Hendrych [-] , D. Kuzník [-] , D. Košťál [-] , P. Lazecký [-] , T. Kreisel [-]

ŽK: 21. D. Nytra , 24. J. Onderka - 56. D. Kuzník .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: SCHNEIDER Pavel - VEREŠ Bohuslav (N), HOLUŠA Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.