Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro domácí


Branky


0

Šlágr kola o čelo tabulky se odehrál v sobotu v Březové. Záruka výborného fotbalu se ukázala a do posledních minut se nevědělo, kdo bude vítězem. Nakonec to byli domácí, a výhrou se přiblížili k postupu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Atraktivita nechyběla

Do sobotního vypjatého utkání lépe nastoupili hosti. V 5. minutě hosté podnikli rychlý brejk v roli s Matějem Krayzlem a zakončovatelem Janem Šenkem, ten ale míč poslal těsně vedle. Domácí se naopak „otřepali“ a po zvýšeném tlaku v 8. min. utkání se střelecky prosadili, kdy se Tomáš Křenek zbavil dvou těškovických obránců a zakončuje 1:0. Hned pod rozehrání se hosté hnali do útoku. Vojtěch Vavrečka zatáhl míč a přihrávkou pod sebe krásně našel agilního Vladimíra Šenka, a ten levačkou zakroutil míč k tyči 1:1. Ve 14. minutě se skóre utkání opět měnilo. Domácí zahrávali standardní situaci zprava, dlouho letící míč našel na pětníku domácího snipera Petra Cihláře a ten nemilosrdně zakončuje 2:1. Ve 24. minutě nastal závar v šestnáctce Těškovic. Hosté si ale poradili a nedovolili soupeři odskočit na dvoubrankový rozdíl. Skóre se neměnilo ani po výborné střele z poza šestnáctky, kdy střelu zlikvidoval gólman Roman Lazecký „robinsonádou“ vyráží. Po svižném poločasu se tak šlo do kabin za stavu 2:1 pro domácí.

Drama pokračovalo až do samého závěru

Ve druhé půli, ihned po hvizdu sudího Čecha „udeřili“ domácí, ale jejich střelu do levé šibenice gólman Lazecký bravurně vyrazil na roh. Z následného rohu se nic nedělo. Ve 49. minutě se do slibné šance dostal Libor Gelačák ale hlavou mířil nad branku. Další zakončení v 70. min z kopačky Jakuba Krayzla zlikvidoval domácí Jakub Hromada. Poté to zkoušel ještě ze střední vzdálenost Vladimír Šenk ale bez úspěchu. V 81. minutě se skóre změnilo. A to po táhlé střele, která plavala vzduchem. Exekutorem branky byl Jakub Křenek 3:1. Domácí Březová byla rázem na koni a pečlivě hlídala zápas. V 85. minutě utkání sice střela Libora Gelačáka brankou neskončila, ale v 87. minutě zakončuje v šestnáctce domácích pohotově aktivní Vojta Vavrečka 3:2. Do konce utkání tlak hostů nadále sílil, ale očekávané nastavení hry za střídání a zdržování se bohužel nedostavilo. Utkání tedy skončilo výsledkem 3:2 pro domácí Březovou.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Těškovice
Patrik Jedlička (hrající trenér): Z výsledku utkání jsem velmi zklamaný. Do Březové jsme si přijeli pro body, které se nám bohužel získat nepovedly. Březové gratuluji k vítězství a našim fanouškům děkuji za hlasitou podporu.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - M. Šuhajík [-] , M. Šustek [-] , P. Gebauer [-] (60. P. Křenek [-] ) , P. Cihlář [-] (84. J. Šuhajík [-] ) , J. Kostera [-] , D. Novák [-] , J. Lichovník [-] , K. Demel [-] , T. Křenek [-] , P. Cihlář [-]

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - J. Solnický [-] , T. Rek [-] , L. Gelačák [-] , M. Krayzel [-] , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , J. Šenk [-] , P. Jedlička [-] , D. Illík [-] (82. Č. Korčák [-] ) , J. Krayzel [-]

ŽK: 23. J. Kostera , 89. J. Lichovník - 33. M. Krayzel .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - KRZISCH Roman (N), ŠENK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.