Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Povinnnost splněna!


Branky


0

Aktuálně druhé Těškovice hostily Hrabyň. Domácí ve hře o postup potřebovali nutně tři body. To se jim podařilo, když si vytvořili dvoubrankový náskok v poločase, a zápas poté kontrolovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice začli ve velkém stylu

Hned od první minuty začaly lépe Těškovice a pomocí rychlých náběhů si vytvořili šance. V 6. minutě domácí zahráli rohový kop. Míč směřoval do vápna, kde hlavičkový souboj vyhrál domácí Dalibor Illík, a rozvlnil síť 1:0. 6. minuta ale ještě nekončila. Hned po rozehrávce nastala chyba v domácí obraně, kdy si stopeři špatně převzali hráče, a to potrestal Vladislav Jašíček 1:1. Poté se hra poněkud vyrovnala. Oba celky nehrály příliš pěkný fotbal. Spoustu nakopávaných míčů končilo v zámezí a hra se kouskovala. V 30. minutě se zrodila pěkná šance domácích, kdy po autovém vhazování domácí na pár doteků vyšachovali hosty. Následná střela ale skončila tesně mimo branku. V 34. minutě domácí rozehrávali standartku. V pokutovém území vznikla mela a po hrubé chybě hostujícího beka, který zahrál špaťně malou domů, daroval gól Matějovi Krayzelovi 2:1. Pět minut před koncem poločasu zatlačil domácí Vladimír Šenk na hostující obranu, vypíchl míč, párkrát si míč vyměnil se svým levým křídlem a po pěkné akci dával do prázdné branky na 3:1. Tímto skončil první poločas, který nabídl hned čtyři góly a náskok domácím.

Kontrola Těškovic

Druhý poločas se dohrával v režii domácích. Těškovice si nadále vytvářeli šance ale hostující Tomáš Brauner držel svůj tým. V 72. minutě opět zakombinovali po levé straně domácí a poslední kdo se míče dotkl byl Libor Gelačák, který uklidil balón k tyči 4:1. Hostům jako by odešlo uplně všechno. Jak chuť do zápasu tak i síly. V 77. domácí opět kombinovali. Míč dostali pod sebe na pravého beka, který vypustil střelu z 20 metrů. Gólman vyrazil jen před sebe a Honza Šenk dorazil 5:1. V 79. minutě měli poslední šanci v zápase hosté. Po odkopu od branky se dostal míč do strany hriště. Útočník si zkušeně balón podržel a centrem, který domácí brankář Lazecký trochu podcenil, dal poslední branku Radim Moravec 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Patrik Jedlička: První poločas byl z naší strany nic moc. Měli jsme štěstí, že se nám podařilo dát za stavu 1:1 ještě dva góly po chybě v hostující obraně. S druhým poločasem jsem už spokojený. Předvedli jsme pěkné kombinace a dali pěkné branky. V druhém poločase se mi zdálo že hosté už fyzicky odpadli. Ale to víme, že druhé poločasy máme lepší.

TJ Sokol Hrabyně
Vít Onderka: Očekávání těžkého zápasu se naplnila a domácí předvedli, proč jsou na špici tabulky. V části prvního poločasu jsme si ukázali, že s nasazením a koncentrací jsme schopni i mladému, běhavému a technickému týmu vzdorovat. nicméně domácí zbytku zápasu dominovali a musím jim sportovně pogratulovat ke třem bodům.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - J. Solnický [-] , Č. Korčák [-] , L. Gelačák [-] , M. Krayzel [-] (69. D. Juchelka [-] ) , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , O. Strojil [-] , J. Šenk [-] , D. Illík [-] , J. Krayzel [-] (78. P. Jedlička [-] )

TJ Sokol Hrabyně
T. Brauner [-] - B. Vereš [-] (46. V. Onderka [-] ) , J. Holuša [-] , J. Dostál [-] , P. Jurčík [-] - O. Demel [-] , R. Vítek [-] , D. Nytra [-] , V. Žídek [-] (46. R. Moravec [-] ) , J. Doležal [-] (46. M. Poloch [-] ) - V. Jašíček [-]

ŽK: 19. J. Holuša .
Hráči zápasu: D. Illík , V. Šenk .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - BROŽ Libor (N), MOLNÁR Jozef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.