J. Zima 16.
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení kola


Branky


0

Lídr z Těškovic zajíždel do Budišovic. Těškovice chtěly splnit roli favorita a nadále ovládat soutěž, bohužel to se jim nepodařilo a po bojovném výkonu domácích skončil zápas 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý úvod

Do zápasu lépe vkročili hosté. Už ve 2. minutě se těškovický střelec Vojtěch Vavrečka dostal po chybě v domácí obraně do úniku a nemýlil se 0:1. Hosté v převaze pokračovali a v první čtvrthodině si vytvořili několik šancí. Žádná ale neskončila v síti. V 16. minutě převzali otěže zápasu domácí a po kombinaci ve středu hřiště se prosadil ostřílený mazák Jaromír Zíma 1:1. Budišovické gól nakopl a tlak si vyvíjeli po zbytek poločasu.

Tlak Těškovic branky nepřinesl

V druhém poločase začali prokazovat hosté z Těškovic svou kvalitu. Hned od začátku se do Budišovic opřeli a zatlačili na jejich polovinu. Vyložené šance hostující forwardi zahodili a tlak který si vytvořili nevyužili. Pro Budišovice tak velice cenný bod s aspirantem na postup.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Těškovice
Patrik Jedlička: Prvních 15. minut jsme hráli výborně. Brzkým golem jsme se dostali do vedení a diktovali jsme hru. Bohužel hosté v 16. minutě srovnali a do konce poločasu byli lepším týmem. Druhý poločas patřil ale nám. I přes spoustu šancí se nám ale nepodařil vstřelit kýžený gól a zápas skončil 1:1. Se zápasem jsem spokojený ale kdyby jsme proměnili šance byl bych šťastnější.



Sestavy


TJ Sokol Budišovice
K. Foldyna [-] - P. Hudeček [-] , A. Vilam [-] , A. Mikovský [-] - R. Šmíd [-] (76. M. Honěk [-] ) , J. Kotala [-] , T. Žywiak [-] , R. Kubánek [-] , R. Popek [-] - J. Zima [-] , M. Kvasňák [-] (81. Z. Chmel [-] )

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - J. Solnický [-] , Č. Korčák [-] (66. P. Jedlička [-] ) , T. Rek [-] , L. Gelačák [-] , M. Krayzel [-] , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , J. Šenk [-] , D. Illík [-] , J. Krayzel [-]

Hráči zápasu: P. Hudeček , A. Vilam , J. Zima .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: VÁCLAVÍK Josef - , BROŽ Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.