2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kasejovice porazily Smolivec a dostaly se do první pětky


Branky


0

Ačkoliv začátek sezóny nebyl v podání svěřenců Martina Škyrta vůbec dobrý, postupem času se mužstvo Kasejovic zvedalo a nakonec má ještě možnost skončit v první pětce. V cestě domácím stál čtvrtý Smolivec, který ale poslední dobou tápe. Na výhru čeká již čtyři utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Začátek zápasu patřil spíše hostům, kteří si vytvořili jednu nebo dvě nadějné pozice. Překonat Svobodu ale nedokázali. Postupem času se do hry dostávali také více domácí. Vyústilo to ve Škyrtův gól po volném přímém kopu. Kvůli ofsajdu ale nakonec nebyl uznán. Na regulérní gól si tak Škyrta musel počkaž až do 38. minuty, kdy se po přihrávce Fiala prosadil přízemní ranou. Další branku už první poločas nepřinesl, a to i přesto, že Adamec měl obrovskou šanci z malého vápna.

Druhý poločas

Druhý poločas začal obdobně jako ten první, hosté byli aktivnější a několikrát se pokoušeli ohrozit branku. Vyrovnání se ale nedočkali. Byli to tak opět domácí, kteří po otupění náporu Smolivce udeřili. Drnek přihrál balon Škyrtovi, ten si jej narazil s Adamcem a ranou po zemi překonal Dražana podruhé. Kasejovice si poté zkušeně hlídaly vedení a soupeře už do žádné vyložené šance nepustily.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kasejovice
Martin Škyrta (trenér TJ Kasejovice): "V prvním poločase měli oba týmy několik šancí, ale skórovat se podařilo jen nám. Na začátku druhé půlky nás soupeř trochu zatlačil. Postupem času se hra vyrovnala, nám se povedlo dát druhý gól a zápas se pak dohrával bez větších šancí. Celý tým zahrál dobře."




Sestavy


TJ Sokol Kasejovice
M. Svoboda [-] - J. Vonášek [-] , M. Chára [-] - J. Mašek [-] , M. Škyrta [-] , M. Fiala [-] (82. J. Šimůnek [-] ) , V. Drnek [-] , T. Jakubčík [-] , J. Mašek [-] - Z. Adamec [-] (85. A. Fous [-] ) , K. Horal [-] (53. P. Novosad [-] )

SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - P. Panýrek [-] , V. Nachtman [-] (70. R. Ostříž [-] ) , S. Procházka [-] , J. Šíma [-] (46. O. Šustr [-] ) , F. Trhlík [-] (82. J. Šlehofer [-] ) , O. Strejc [-] , K. Bouše [-] , R. Brejcha [-] , J. Tupý [-] , P. Nachtman [-]

ŽK: 22. J. Mašek , 71. Z. Adamec , 73. T. Jakubčík , 83. M. Fiala , 86. M. Škyrta - 41. S. Procházka , 45. P. Nachtman , 53. O. Strejc .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - ADAMEC Václav, PLAMÍNEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.